Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Snaga mora kao izvor mladosti: La Prairie Advanced Marine Biology linija

la-prairie-advanced-marine-biology

More je izvor života i misterije, a La Prairie preuzima moć bogatih sastojaka iz dubina mora te ih stavlja u svoju liniju Advanced Marine Biology.

More skriva mnoge tajne, a anti-aging je jedna od njih. Čarolija počinje u dubinama svjetskih oceana. Divlje morske biljke svakodnevno vode bitku za sunce, kisik i prostor... Ta okrutna borba za preživljavanjem čini ih otpornim, sa nevjerojatnim anti-oksidativnim svojstvima.

La Prairie je razvio vlastitu vodenu kulturu oponašajući vodene procese i uvjete kao u oceanu, sve do žetve. Tako su ekstrakti i fermenti tih oceanskih biljaka postali ekskluzivni u Advanced Marine Biology kolekciji pružajući mnoge dobrobiti.

Linija Advanced Marine Biology pomaže zaštiti kožu od vanjskih oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Učvršćuje i zadržava elastičnost te obnavlja mladenački sjaj.

la-prairie-advanced-marine-biology-emulsion

REVITALIZING EMULSION za lice, oči i vrat
Hranjiva hidratantna emulzija za lice, područje oko očiju i vrata za žene koje su stalno u pokretu i žele minimalizirati dnevnu rutinu njege kože. Emulzija spriječava znakova starenja koristeći snažne i moćne anti-oksidante iz različitih algi te pruža djelotvornu hidrataciju koja pomaže zadržati dugotrajan mladoliki izgled kože i osjećaj pojačane čvrstoće.

Ekstrakti caklenjače podižu nivo vode u slojevima kože za efekt prestrukturiranja hidratacije što kožu čini mekšom, čvršćom i još gipkijom, a zelene mikroalge minimiziraju nepravilnosti te nude svježiji i blistaviji izgled, dok kofein reducira pojavu natečenosti očiju i podočnjaka. Preporučena maloprodajna cijena emulzije je 894 kune.

la-prairie-advanced-marine-biology-eye-gel

EYE GEL

Sa samo jednim proizvodom Advanced Marine Biology Eye Gelom svi glavni znakovi starenja područja oko očiju su pod kontrolom. Savršeno za žene i muškarce koji su počeli primjećivati pojavu linija u području oko očiju prije nego se pojave drugi znakovi starenja – dublje bore i linije. Daje trenutno zaglađene linije sa instant efektom, potpomaže dugoročnu podršku strukturi kože kako bi ostala netaknuta i zadržala čvrstoću te smanjuje i kontrolira osjećaj natečenosti očiju i podočnjaka.

Silikon trenutno omekšava linije i pomaže pri smanjivanju pojave bora dok kernel ulje zobi daje neposredan učinak zatezanja i učvršćivanja. Vosak heljde pomaže smanjenju lipolize dok kofein reducira i smanjuje pojavu podbuhtlosti te istovremeno daje svjetliji i mlađi izgled. Lagana gel-krema sa efektom hlađenja može se primijeniti na područje oko očiju i na kapke. Preporučena maloprodajna cijena joj je 682 kune.

la-prairie-advanced-marine-biology-foam

FOAMING MOUSSE CLEANSER

Daje čistu bijelu, bogatu pjenu koja nježno uklanja sve tragove šminke i nečistoća bez da poremeti prirodnu ravnotežu vlage u koži. Formulirana je sa blagim sastojcima za odstranjivanje nečistoća, istovremeno poboljšanim sa biljkama iz mora ostavlja kožu potpuno čistom i svježom. Preporučena maloprodajna cijena joj je 422 kune.

la-prairie-advanced-marine-biology-day-cream

DAY CREAM SPF 20

Lagana svakodnevna krema koja obnavlja i štiti kožu od slobodnih radikala, preuranjenog starenja i    UVA/UVB zraka. Učvršćujući kompleks kultura iz morskih dubina stimulira obnovu kolagena te poboljšava čvrstoću i elastičnost te pomaže očuvanju mladenačkog izgleda kože. Preporučena maloprodajna cijena kreme je 894 kune.

la-prairie-advanced-marine-biology-tonic

TONIC

Tonik/serum tretman je u tri faze koji je sposoban kombinirati aktivne sastojke u trenutku aplikacije. Osvjetljava i izjednačava tonus kože te istovremeno učvršćuje i poboljšava elastičnost kože, dostavlja koži kisik koji aktivira staničnu energiju i cirkulaciju. Preporučena maloprodajna cijena tonika je 698 kuna.

 

 

Tags: njega, hidratacija, anti-age, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Snaga mora kao izvor mladosti: La Prairie Advanced Marine Biology linija