Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Snažna UV zaštita za kožu: Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50

estee-lauder-daywear-uv-base

Svaka žena može biti lijepa, filozofija je brenda Estée Lauder. A nastavak može biti da samo visoko učinkoviti proizvodi i napredna zaštita pokriva sve potrebe i zadovoljava brigu za kožu svake žene. Shvaćajući važnost visokog zaštitnog faktora i SPF zaštite, Estée Lauder ovog je proljeća lansirala novi proizvod DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50.

Ovaj sveobuhvatan proizvod i snažna UV zaštita sa zaštitnim faktorom 50 štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka, pomaže koži protiv prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore, neujednačen ton kože, diskoloracija, sivi ten bez sjaja, a i učinkovitu antioksidantnu zaštitu - vitamine C i E koji se bore protiv svih vrsta slobodnih radikala. Sadrži hidratantne sastojke kao što su glycerin i hijaluronska kiselina. Prozračna i lagana formula brzo se upija te se može nanositi samostalno na kožu lica, preko dnevne kreme i ispod tekućeg pudera. Idealna je za sve tipove kože, a cijena joj je 320 kuna (30 ml).

Tags: estée, lauder, sunčanje, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Snažna UV zaštita za kožu: Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50