Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Spa doživljaj u staklenci: Aqualia Thermal Spa linija

vichy-aqualia-thermal-spa

Laboratoriji Vichy predstavljaju ekskluzivno iskustvo SPA tretmana u novoj liniji Aqualia Thermal SPA: Aqualia Thermal noćna spa njega obnavljajuća je gelasta krema protiv znakova umora, a Aqualia Thermal dnevna spa njega vodeni je gel za umirivanje i jačanje kože lica. Oba proizvoda pružaju dugotrajnu hidrataciju te učinak SPA tretmana svako jutro i svake noći.

Vichy termalna voda koristi se stoljećima u Vichy SPA centru i pravi je saveznik osjetljive kože. Vichy vodu zovu još i 'vodom ljepote', a  njegovala je careve, poznate ličnosti i najzahtjevnije tipove kože i srce je svih Vichy proizvoda. Bogata je s 15 blagotvornih minerala. Danas su SPA tretmani prilagođeni da se brinu o koži sa  neopisivom mekoćom te umirujućim svojstvima vode ljepote, a posebno je formuliran ritual prožet Vichy termalnom vodom u tri koraka - čišćenje, umirivanje te na kraju senzorni tretman njege koji kožu čini ispunjenijom.

vichy-aqualia-thermal-spa

Aqualia Thermal SPA obnavljajuća je SPA  linija koja hidratizira, daje osjećaj punoće i otkriva blistavost. Aqualia Thermal Spa je više od hidratacije –spa njega u staklenci koja transformira ljepotu kože. Linija se sastoji od dva inovativna proizvoda – za noćnu i dnevnu njegu.

vichy-aqualia-thermal-spa

Aqualia Thermal noćna spa njega obnavljajuća je gelasta krema protiv znakova umora koja pruža trenutno djelovanje preko noći te dugotrajnu hidrataciju tokom dana.  Tekstura gelaste kreme pruža dugotrajan osjećaj hidratacije i ugode. Koža djeluje obnovljeno te je vidljivo svježija i blistava dok je na dodir  mekana, nježna i puna. Aqualila Thermal noćna Spa njega može se koristiti i kao maska, jednom do dva puta tjedno. Hijaluronska kiselina udružena je sa termalnom spa vodom kako bi obnovila kožu preko noći - kada je proces regeneracije na vrhuncu.

vichy-aqualia-thermal-spa

Aqualia Thermal dnevna spa njega vodeni je gel za umirivanje i jačanje kože koji trenutno daje blistavost koži te dugotrajnu hidrataciju. Oba proizvoda su hipoalergeni, bez parabena te sadrže termalnu vodu Vichy. Intenzivno svježa i kristalno čista gelasta tekstura pruža trenutno pojačanje blistavosti osjetljive  kože. Okrijepljena i intenzivno hidratizirana koža izgleda svježije, a ten je ujednačeniji. Tekstura se brzo upija, ne ostavlja masne tragove te je primjerena za normalnu i mješovitu kožu.

Osim Vichy termalne vode koja poboljšava kvalitetu kože i pomaže koži u borbi protiv starenja zahvaljujući antioksidacijskom djelovanju te svojim umirujućim svojstvima, u sastavu proizvoda se nalazi dva puta više hijaluronske kiseline i patentirani spoj Aquabioryl koji je ekskluzivni pojačivač hidratacijskog osjećaja. Spoj navedenih molekula pruža 12 satno prenošenje hidratacije kako bi koža bila opskrbljena Vichy Spa vodom te djeluju zajedno za trenutan osjećaj hidratacije i vidljivu transformaciju kože.

Aqualila Thermal SPA proizvodi dolaze u većem pakiranju od uobičajnog – 75 ml, a preporučena maloprodajna cijena im je Aqualila Thermal noćne Spa njege je 203 kune, a dnevne SPA njege 187 kuna.

Tags: vichy, krema, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Spa doživljaj u staklenci: Aqualia Thermal Spa linija