Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Spasite kožu od zime: Clarins HydraQuench

clarins-hydra-quench-bi-serum-intensif

Zadnji je čas da zaštite kožu od teških vremenskih uvjeta, zime, vjetra, snijega, grijanih prostora i suhog zraka ili da popravite njezino stanje. Clarins je nedavno nadopunio svoju  hidratantnu, njegujuću, a ujedno i zaštitnu liniju HydraQuench sa novim proizvodima.

Linija u potpunosti zadovoljava potrebe kože lica kojoj nedostaje vlage.

HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase prva je pomoć za žednu kožu lica. Ovaj serum je namijenjen za intenzivnu hidrataciju svih tipova kože i u maloj količini nanosi se tapkanjem na lice i vrat prije uobičajene kreme za njegu. Kožu ostavlja mekanom i glatkom te zdravog izgleda. Cijena seruma je 412 kuna.

HydraQuench Cream Gel je kremasti gel za hidrataciju kože koji djeluje osvježavajuće zbog svog pretvaranja u vodu u kontaktu s licem. Njegova formula osim na hidrataciju kože djeluje na sužavanje proširenih pora i licu daje mat izgled. Osim ekstrakata kore katafray palme i hijaluronskog kompleksa, sadrži i ekstrakt nara. Također je pogodna za jutarnju i večernju njegu lica, a namijenjena je za mješovitu i masnu kožu lica. Cijena HydraQuench Cream Gela je 356 kuna.

HydraQuench Cream bogata je hranjiva krema koja stvara zaštitnu mikro klimu omatajući vrlo suhu kožu i štiteći je od ekstremnih vremenskih uvjeta. Sadrži ekstrakte kore palme katafray s Madagaskara i hijaluronski kompleks koji momentalno ublažavaju iritaciju i zatezanje kože lica. Koža lica je smirena, blistava, a bore manje vidljive. Može se nanositi ujutro i uvečer, namijenjena je za normalnu, suhu i vrlo suhu kožu. Cijena joj je 409 kuna.

Tags: serum, krema, clarins, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Spasite kožu od zime: Clarins HydraQuench