Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Spasite nokte: Olival olovka za oštećene nokte

olival-olovka-osteceni-nokti

Olival olovka za oštećene nokte pomaže u liječenju onihomikoza, obnavlja strukturu i ubrzava rast te jača nokte na rukama i nogama.

Gljivične infekcije manifestiraju se kao zadebljanja, deformacije, promjene boje ili listanja nokta tzv. onihomikoze. Učestalost onihomikoza raste s godinama, primjerice, čak je 15 do 20 posto bolesnika populacija od četrdeset do šezdeset godina.

olival-olovka-osteceni-nokti

Olival olovka za oštećene nokte obnavlja strukturu i ubrzava rast noktiju, jednostavna je za primjenu i dokazano djelotvorna. Ublažava simptome i pomaže u lokalnoj terapiji gljivičnih oboljenja noktiju, a jednako je učinkovita na rukama i nogama. Ova hrvatska kozmetika s posebnom namjenom sadrži kombinaciju triju visokovrijednih eteričnih ulja - klinčića, australskog čajevca, lavande i salicilne kiseline, sinergijski djeluje i prodire u duboke slojeve nokta.

Postupak premazivanja oštećenog nokta potrebno je ponavljati najmanje dva puta dnevno tijekom četiri do šest tjedana, a rezultati su vidljivi za kratko vrijeme. Olovka ostavlja bezbojan i sjajan trag, intenzivnog je mirisa, a sadržaj jednog punjenja dovoljan je za 300 aplikacija. Zbog jednostavne primjene i dokazane učinkovitosti predstavlja jedinstvenu pomoć u liječenju onihomikoza.

Maloprodajna cijena Olival olovke za oštećene nokte je 99,90 kuna, a dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Tags: oštećenja, olival, nokti, olovka

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Spasite nokte: Olival olovka za oštećene nokte