Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Spremni za doček: novogodišnji tretmani lica u Poliklinici Bagatin

Doktori Poliklinike Bagatin osmislili su četiri novogodišnja tretmana uz pomoć kojih možete, na siguran način i bez vremena oporavka, vratiti blistavost koži i ući u novu godinu puni samopouzdanja i sigurni u svoju ljepotu.

Svaka žena želi novu godinu započeti u svom najboljem izdanju, a svi već znamo da je najveći adut žena lijepa, njegovana i blistava koža. Zima je vrijeme kada se najčešće žalimo da nam je ten siv, lice umornog izgleda, koža suha i bez sjaja. Vjetar i hladnoća opterećuju kožu i mogu izazvati oštećenje njezina hidrolipidnog sloja, koji je prirodna zaštita kože, zbog čega dolazi do gubitka vlage. Sve navedeno ne želite ponijeti sa sobom u novu godinu i sveg navedenog se možete riješiti u samo 60 minuta.

Baby Botox

Svi želimo da nam koža što duže izgleda mlado i bude zdrava. Ipak, bore i starenje kože su neizbježne pojave. S godinama koža lica postaje sve tanja, počinje gubiti čvrstoću i elastičnost, pojačano gubi vlažnost, stvaraju se linije na licu koje se, kako vrijeme prolazi, pretvaraju bore. Baby Botox tretman će vas uspješno i u jako kratkom roku riješiti dosadnih bora 'mrštilica' ili jako izraženih bora između obrva. Baby Botox tretmani sadrže minimalne doze samog preparata koji se aplicira na uobičajena područja. Rezultati su vrlo slični kao kod normalnog doziranja, ali ipak omogućavaju veću pokretljivost lica. Cijena za 50 jedinica botoxa iznosi 2500 kuna.

Mini Lifting Lica

Želja vam je regenerirati i očistiti kožu lica, a istovremeno dobiti lagani 'lifting' efekt? Tretman Mini Lifting lica sastoji se od kristalne mirodermoabrazije i jedinstvenog, ultrazvučnog tretmana Med Visage, popularno nazvan 'nekirurški Face Lifting'. Reviderm Skin Peeler mikroderomabrazija uklonit će rožnati sloj kože i omogućiti rast novih, zdravih stanica, a tretman Med Visage će zatim smiriti kožu lica i potaknuti stvaranje novog kolagena. Cijena jednog paketa tretmana u koji je uključena Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija i Med Visage tretman iznosi 1200 kuna.

Lasersko pomlađivanje

Svakim smo danom iskusniji i mudriji, ali i stariji. Na licu nam se očitava naše raspoloženje, karakter, ali i naše godine. Neki od nas izgledaju jako dobro za svoje godine, dok je kod nekih vidljiv proces ubrzanog starenja. Lasersko pomlađivanje lica idealan je za brisanje znakova starenja i ostalih neugodnih pojava na koži koje dolaze s godinama. Ovaj tretman dizajniran je kako bi osigurao vidljivo zdraviji i mlađi izgled kože lica. Idealan je za smanjenje znakova starenja, uklanjanje crvenila s lica, smanjenje pora i ublažavanje određenih oblika akni i plitkih ožiljaka. Blaga energija lasera pomaže da postepeno koža postane punašnija punjenjem plitkih ili površinskih ožiljaka te nježnih linija što vodi ka zdravijem i mladolikijem izgledu. Nakon samo nekoliko tretmana vaša koža će doživjeti vidljive promjene. Cijena jednog tretmana laserskog pomlađivanja iznosi 1500 kuna.

Reviderm Oxygen III Step tretman

Vaša je koža umorna, beživotna ili bez sjaja? Utjecaj nečistoća iz okoline ostavio je tragove na vašoj koži? Napredna medicinska istraživanja dokazala su antibakterijsko djelovanje kisika uz istovremenu stimulaciju obnavljanja kolagena i elastina, pospješivanja zacjeljivanja te poboljšanja metabolizma kože u cjelini. Tretmani kisikom potiču mikrocirkulaciju za postizanje prozračnosti kože s prirodnim i dugoročnim učinkom, vidljivim već nakon prvog tretmana. Reviderm Oxygen III Step tretman idealan je za kožu koja pokazuje znakove umora, za zrelu, manje oštećenu kožu, kožu pušača i kožu koja ima stresom uzrokovan poremećaj. Zahvaljujući kisiku aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Nakon tretmana koža je glatka, kompaktna i elastična. Cijena jednog Reviderm Oxygen III Step tretmana iznosi 1100 kuna.

Tags: tretman, bagatin, reviderm

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Spremni za doček: novogodišnji tretmani lica u Poliklinici Bagatin