Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Spriječite posljedice alergija: La Roche-Posay linija Toleriane

lrp-toleriane-ultra-fluid

Kraj ljeta vrijeme je najintenzivnijeg utjecaja peludi ambrozije koja može imati izrazito nelagodan utjecaj na netolerantnu i osjetljivu kožu. Ove sezone La Roche-Posay predlaže tri koraka za umirenje netolerantne i alergiji sklone osjetljive kože: čišćenje Toleriane Dermo Nettoyant mlijekom, umirenje termalnom vodom La Roche-Posay te njegu jednim od proizvoda Toleriane linije za sve tipove netolerantne i osjetljive kože.

Kihanje, osjećaj zatezanja i gorenja kože, svrbež i iritacije  znakovi su s kojima se pogotovo u ovo doba godine susreće veliki broj osoba s alergijama, a koje se direktno odražavaju  na njihovu kožu. Bez obzira na to je li koža sklona alergijama ili je netolerantna, ona danas postaj dominantna briga svakodnevnog života velikog broja ljudi. Alergija je odgovor imunološkog sustava na alergen te se sastoji od dvije faze: senzibilizacije na alergen te zakašnjele reakcije na ponovljeno izlaganje alergenu. Kako bi se utvrdio točan uzrok alergije potrebno je posjetiti dermatologa  dok je izbjegavanje svakog doticaja s utvrđenim alergenima jedini način da se izbjegne pojava alergije. Netolerancija kože trenutan je i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant. Netolerantna koža vrlo je krhka te je izloženija vanjskim utjecajima i rizicima od alergija. Netolerantnu kožu također karakterizira važnost subjektivnih simptoma (osjećaj bockanja i zatezanja te utjecaj toga na svakodnevan život) s obzirom da su tijekom pregleda objektivni simptomi poput blagog eritema, izrazito suhe kože i ljuštenja manje očiti ili gotovo minimalni. Pored odgovarajućeg tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive  kože sklonoj alergijama.

lrp-toleriane-ultra

TOLERIANE ULTRA FLUID intenzivni je umirujući fluid za lice i područje oko očiju koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanje osjetljivoj koži ili koži sklonoj alergijama. Izrazito umirujuća i nemasna dnevna njega za mješovitu ili masnu kožu umiruje i ciljano djeluje na znakove nadraženosti. Čistoća je osigurana kod svakog nanošenja zahvaljujući novoj generaciji izrazito hermetičnog pakiranja koje omogućuje minimalističku formulu za optimalnu toleranciju. Proizvod ne sadrži konzervanse, paraben, miris, alkohol i boju te iz dana u dan smanjuje osjetljivost i obnavlja dugotrajan osjećaj ugodne na koži.

TOLERIANE ULTRA umirujuća je njega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Revolucionarna njega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje te obnavlja dugotrajan osjećaj ugode. Proizvod ne sadrži dodane konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici,  Toleriane Ultra  može se  iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suhog taloga, oksidacije ili ostatka.

lrp-toleriane

 

U kolovozu i rujnu uz kupnju bilo koje Toleriane njege za lice La Roche-Posay poklanja poklon paket s prva dva koraka rutine: Toleriane mlijekom za čišenje lica 50 ml i termalnu vodu La Roche-Posay 50 ml. Ponuda je dostupna u svim La Roche-Posay partner ljekarnama i traje do isteka zaliha. Cijena Tolerian Ultra kreme i fluida je 158 kuna.

Tags: roche-posay, toleriane, umirenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Spriječite posljedice alergija: La Roche-Posay linija Toleriane