Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Stop nesavršenostima: Garnier Pure Active 3u1

garnier-pure 3in1

Garnier je stvorio posebno formuliran progam Pure Active namijenjen borbi protiv nesavršenosti mješovite i masne kože sklone nepravilnostima i višku sebuma.Kao prvi korak rutine njege masne i nepravilnostima sklone kože, Garnier preporuča Pure Active 3u1, proizvod za čišćenje koji u jednoj formuli spaja 3 proizvoda.

Osigurajte svojoj koži svježinu, čistoću i oslobodite ju od nepravilnosti. Pure Active 3u1 možete koristiti kao:

1. Gel za čišćenje: nanosi se svakodnevno na vlažno lice. Utrljajte, zatim isperite s dosta vode.
2. Piling: koristi se svakodnevno. Utrljajte kružnim pokretima, posebno u predjelu čela, nosa i brade. Isperite s dosta vode.
3. Maska: koristi se 2 do 3 puta tjedno. Nanesite je na lice, ostavite da djeluje 3 minute. Isperite s vodom. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite.

Nastavi borbu protiv nesavršenosti uz ujednačen ten tijekom cijelog dana uz Garnier Pure Active BB kremu. Ova visoko učinkovita njega sa 5 učinaka u jednom koraku, uljepšava kožu istovremeno djelujući na nesavršenosti masne, problematične kože. Kombinira 2% salicilne kiseline koja učinkovito čisti kožu i mineralne pigmente koji ujednačavaju ten. Mineralni pigmenti ujednačeno prekrivaju kožu i dozvoljavaju joj da diše. Zahvaljujući laganoj i ugodnoj teksturi, Garnier Pure Active BB krema savršeno prianja i brzo prodire u kožu ne ostavljajući masni sloj.

 

*PR objava

Tags: garnier, pure, active

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Stop nesavršenostima: Garnier Pure Active 3u1