Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Preparativa

Raskoš karite maslaca: L'Occitane Karite Topli poljupci i zagrljaji

loccitane-karite-krema-balzam-duo

U L'Occitane je stigla nova ograničena Karite kolekcija Topli poljupci i zagrljaji koju potpisuje Soledad Bravi, popularna ilustratorica francuskog časopisa Elle. Novo ruho koje je dizajnirala Soledad Bravi dolazi u kombinaciji čistog karite maslaca ili karite maslaca i ruže.

Više...

 

Prekrasna koža postaje još ljepša: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

clinique-sonic-system-purifying-cleansing-brush

Iz Cliniquea nam stiže Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush koja će promjeniti vašu kožu. Inovativna sonic četka za čišćenje lica koja zajedno s proizvodom za čišćenje lica stvara najljepšu kožu ikad.

Više...

 

Najugodnija njega za suhu kožu lica: Nuxe Rêve de Miel

nuxe-reve-de-miel-ultra-comforting-face-cream

Dobra njega je pravo olakšanje za suhu do vrlo suhu kožu lica, a iz Nuxea nam stiže nadpuna Rêve de Miel kolekcije - uz dnevnu, sad je tu i Rêve de Miel Iznimno ugodna noćna krema.

Više...

 

Njega za cijelu obitelj: Avon Care

avon-care

Omiljena obiteljska linija za njegu kože lica i tijela, Avon Care, s novom godinom dolazi u novom pakiranju i s još boljom formulom. Sadrži kompleks vitamina E za njegu kože, a 24-satnom hidratacijom jača hidratantnu barijeru kože. Linija je dermatološki testirana i sigurno za cijelu obitelj.

Više...

 

Neodoljivo meke usne: Biobaza Bee Balm

biobaza-bee-balm

Biobaza je s dolaskom zimskih mjeseci osmislila četiri nova proizvoda za njegu i hidrataciju usana. Novi Biobaza Bee Balmovi, zahvaljujući ultrabogatim, 100% prirodnim  formulama na bazi pčelinjeg voska i njegujućih ulja, trenutno zaglađuju usne, čine ih mekima i štite ih od negativnih vanjskih utjecaja.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa