Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Preparativa

Olakšanje za probleme s kožom: Naftalan krema i ulje

naftalan-krema

Zemno mineralno ulje, poznato kao naftalan, zahvaljujući svom blagotvornom djelovanju odavno se koristi kao pomoć kod liječenja raznih kožnih problema. Naftalan je glavni sastojak istoimenih Naftalan kozmetičkih proizvoda – kreme i ulja za njegu vrlo suhe, osjetljive kože sklone crvenilu i iritacijama.

Više...

 

Prirodna formula za izbjeljivanje zubi: BlanX White Shock

blanx-white-shock

BlanX nova je linija proizvoda za izbjeljivanje zubi i njegu usne šupljine koja svoj uspjeh može zahvaliti posebnoj prirodnoj formuli s arktičkim lišajem.

Više...

 

11 puta učinkovitije čišćenje: Clarisonic Smart Profile

clarisonic-smart-profile

Clarisonic u svojoj ponudi ima najnapredniji intuitivni uređaj za sonično čišćenje kože Clarisonic Smart Profile.

Više...

 

Sjetite se ljeta: Caudalie Divine linija za tijelo

caudalie-divine-linija

Caudalie Divine ekskluzivna je linija za njegu tijela koja će vašoj koži pružiti učinkoviti i u potpunosti intenzivan doživljaj.

 

Više...

 

Kiehl's maske koje se bore protiv štetnih učinaka i za blistav izgled

kiehls-masque

Kiehl's je još od 1851. godine u stalnoj globalnoj potrazi za vrhunskim sastojcima za njegu kože, koje koristi u svojim formulama s dokazanim dobrobitima. Tako su razvili masku s novom formulom koja razbuđuje i osvjetljava kožu, dajući joj zdrav i prirodno blistav izgled - Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque te inovativni tretman za kožu koji bitku protiv zagađenja ne svodi samo na uobičajeno čišćenje Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa