Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Preparativa

Osvježite i hidratizirajte kožu tokom noći i u svakom trenutku: Shiseido Ibuki Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix

shiseido-ibuki-beauty-sleep-mask-quick-face-mist

Moto Shiseido linije Ibuki je 'koža spremna na sve', a cilj mu je postići kožu otpornu na sve vanjske faktore. Stoga je Shiseido u liniji Ibuki objedinio hidrataciju, savršenstvo kože i prevenciju, a sad ima i dva nova proizvoda - Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix.

Više...

 

Regenerirajte kožu s puževom sluzi: Jardin Naturel

jardin-naturel-puzeva-kozmetika

Jardin Naturel, koji svoje proizvode bazira na puževoj sluzi, obogatio je svoju ponudu proizvoda s linijom za njegu lica u kojoj se nalazi mlijeko za čišćenje, tonik za lice i krema s puževom sluzi čiji sastojci potiču prirodnu revitalizaciju kože.

Više...

 

Budite jači od bora: NeoStrata Skin Active

medical-intertrade-neostrata-skin-active

NeoStrata Skin Active napredna je, nova i sveobuhvatna anti-ageing linija koja ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji brišu bore, diskoloracije na koži te opuštanje tonusa lica. Sad je linija nadopunjena s dva nova proizvoda - Antioxidant Defense Serum i Firming Collagen Booster.

Više...

 

Nevjerojatni anti-age rezultati: Caudalie Resveratrol Lift za čvrstoću i volumen

caudalie-resveratrol-lift

Caudalie nova, ekskluzivna linija za njegu lica Resveratrol Lift kreirana je s novim Caudalie patentom i tehnologijom razvijenom u suradnji sa Davidom Sinclairom s Harvard Medical School. Po prvi puta u povijesti spoj vinove loze, resveratrola i hijaluronse kiseline rezultirao je spojem koji obećava nevjerojatne anti-age rezultate.

Više...

 

Švicarska formula za savršenu kožu: Skincode

Skincode je švicarska inovativna kozmetika koja već više od petnaest godina osmišljava proizvode za njegu lica na bazi ljekovitog bilja i CM-glukana, prirodnog polisaharida koji kožu štiti od slobodnih radikala te joj daje zdrav i mladolik izgled.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa