Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sunce Brazila: L'Occitane Jenipapo kolekcija

loccitane-jenipapo

Brazilski pejzaž prepun je raznolikosti i prirodnog bogatstva. Iz ovog nevjerojatnog obilja prirodnih resursa L’Occitane je izdvojio voćno stablo jenipapo, koje uspijeva u srcu Brazila, u bogatoj tropskoj savani pokrajine Cerrado.

Novu kolekciju Jenipapo krase slike cvijeća jenipapo stabla koje je stvorio poznati brazilski ilustrator Andrés Sandoval, a razigrani dizajn pakiranja osmislio je sam osnivač L’Occitanea, Olivier Baussan.

Jenipapo, stablo u bogatoj tropskoj savani Brazila obožava sunce. Naraste jako brzo i visoko kako bi se približilo neodoljivom suncu i upilo njegovu energiju. Upravo ovo čudesno stablo je baza privlačnih njegujućih proizvoda i zaštitnih formula kolekcije Jenipapo.

Jenipapo je kolekcija za zaštitu lica i tijela od sunčevih zraka. Njegujuće formule sadrže ekstrakt voćki jenipapa, koje imaju iznimna zaštitna i hidratantna svojstva. Sočni plodovi jenipapa u senzualnoj harmoniji s agrumima, lubenicom, piňa coladom oduševit će osjetila te u srcu mirisa istaknuti veličanstvene cvjetove jenipapo, jasmin i ljiljan, zagrljene baršunastom harmonijom mliječnih nota sandalovine, bijelog mošusa i vanilije. Svilenkaste teksture proizvoda iz kolekcije Jenipapo brzo se upijaju te učinkovito štite od sunca i hidratiziraju lice, usne i tijelo, pružajući bezbrižno, mirisno i nezaboravno ljeto.

loccitane-jenipapo-fluid-spf30-balzam-za-usne

Jenipapo zaštitni balzam za usne SPF 25 (88 kn, 15 ml)

Svjetlucavi balzam za usne sa zaštitnim faktorom SPF 25 sadrži hidratizirajuća biljna ulja, koja omekšavaju usne i čine ih neodoljivo privlačnima. Obavija usnice sjajnim zaštitnim filmom, koji učinkovito hidratizira i sprječava nastanak sunčevih opeklina. Sadrži njegujući ekstrakt plodova jenipapa, autentičnog brazilskog stabla iz regije Cerrado.

Jenipapo zaštitni fluid za lice SPF 30 (177 kn, 25 ml)

Ultra prozračni fluid sa zaštitnim faktorom SPF 30 posebno je prilagođen za zaštitu osjetljive kože lica. Obavija kožu zaštitnim mat filmom i štiti od opeklina sunca pa je idealno rješenje za aktivnosti na otvorenom. Proizvod se nanosi samostalno ili nakon nanošenja svakodnevne njegujuće kreme. Sadrži njegujući ekstrakt plodova jenipapa, autentičnog brazilskog stabla iz regije Cerrado.

loccitane-jenipapo-zastitno-mlijeko-ulje-spf20-spf15

Jenipapo zaštitno ulje za sunčanje SPF 15 (192 kn, 150 ml)

Prozračno ulje za tijelo, nježnog biljnog sastava i nemasne teksture, sa zaštitnim faktorom SPF 15 brzo se upija u kožu te je učinkovito štiti i sprječava nastanak opeklina uzrokovanih suncem. Sadržava njegujući ekstrakt plodova jenipapa, autentičnog brazilskog stabla iz regije Cerrado.

Jenipapo zaštitno mlijeko za sunčanje SPF 20 (192 kn, 150 ml)

Mlijeko za tijelo prozračne teksture sa zaštitnim faktorom SPF 20, obogaćeno njegujućim biljnim sastojcima, aktivno hidratizira kožu i stvara nemasni zaštitni sloj za prevenciju nastanka sunčevih opeklina.

loccitane-jenipapo-mlijeko-nakon-suncanja-ulje-za-tusiranje

Jenipapo ulje za tuširanje (138 kn, 250 ml)

Ulje za tuširanje u kontaktu s vodom transformira se u mliječnu emulziju, koja nježno čisti kožu bez isušivanja. Hidratizirajuća njegujuća formula s biljnim ekstraktima uspostavlja prirodnu ravnotežu u epidermi te obavija kožu baršunastom mekoćom. Sadržava njegujući ekstrakt plodova jenipapa, autentičnog brazilskog stabla iz regije Cerrado, koji parfumira kožu svježim i neodoljivim voćnocvjetnim notama.

Jenipapo mlijeko za njegu nakon sunčanja (177kn, 250 ml)

Iznimno hidratizirajuće mlijeko svilenkaste teksture brzo se i u potpunosti upija u kožu, omekšava ju i obavija svježim, neodoljivim cvjetno-voćnim notama. Sadržava njegujući ekstrakt plodova jenipapa i hranjivi karite maslac pa je stoga idealan proizvod za njegu kože nakon sunčanja.

Tags: l’occitane, jenipapo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Sunce Brazila: L'Occitane Jenipapo kolekcija