Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Superiorna i djelotvorna zaštita protiv svih znakova starenja: Neostrata Skin Active

neostrata-skin-active

NeoStrata Skin Active napredna je, nova i sveobuhvatna anti-age linija koja ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji brišu bore, diskoloracije na koži te opuštanje tonusa lica.

Dr. Eugene Van Scott i dermatofarmakolog Ruey Yu su zaslužni za novu Neostrata liniju, a osnovni cilj im je bio da potpomognu proces stvaranja nove mlade kože. Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o.

medical-intertrade/neostrata-skin-active-cellular-restoration-matrix-support

MATRIX SUPPORT SPF 30

Ova snažna i moćna krema koja briše znakove starenja, diskoloracije na koži te djelovanje slobodnih radikala temelji se na naprednoj formuli koja sadrži tri klinički dokazana načina djelovanja, od kojih svaki ima jedinstven učinak na bolju obnovu i jačanje kože. Krema sadrži i UVA i UVB filtre koji štite kožu od opeklina i starenja uzrokovanih svakodnevnom izlaganju suncu što nam je u ovo doba godine i više nego potrebno. Cijena joj je 372 kune.

CELLULAR RESTORATION

Ako ste odlučili dobiti konačnu bitku protiv bora onda je za vas izuzetno snažna anti-age Cellular Restoration krema koja se sastoji od čak 15 NeoStrata aktivnih sastojaka i čija je potentna formula osmišljena kako bi pomladila staničnu funkciju i ojačala temeljnu strukturu kože. Sadrži ekstrakt matičnih stanica jabuke koji štiti i produžuje dugovječnost matičnih stanica kože i na taj način usporava učinke starenja. Cijena Cellular Restoration kreme je 372 kune.

medical-intertrade-neostrata-skin-active-intensive-eye-therapy

INTENSIVE EYE THERAPY

Uvijek se kaže da su oči ogledalo čovjekove duše. Na njima se vidi sreća, tuga, radost, ali i godine, a s obzirom da je koža oko očiju nekoliko puta osjetljivija od kože lica, potrebna joj je posebna, drugačija njega. Intensive Eye Therapy je krema sa snažnim anti-age efektom koja zahvaljujući jedinstvenoj formuli s nekoliko učinkovitih mehanizama obnavlja strukturu i punoću kože. Sadrži ekstrakt matičnih stanica jabuke koji štiti i produžuje dugovječnost stanica kože što vašu kožu čini mlađom. Područje oko očiju postaje zategnutije, bore su zaglađene iznutra prema van. Cijena Intensive Eye Therapy je 372 kune.

Proizvode iz Neostrata linije potražite u svim bolje opskbljenim ljekarnama.

Tags: skin, active, neostrata

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Superiorna i djelotvorna zaštita protiv svih znakova starenja: Neostrata Skin Active