Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Švicarska formula za savršenu kožu: Skincode

Skincode je švicarska inovativna kozmetika koja već više od petnaest godina osmišljava proizvode za njegu lica na bazi ljekovitog bilja i CM-glukana, prirodnog polisaharida koji kožu štiti od slobodnih radikala te joj daje zdrav i mladolik izgled.

Skincode, luksuzna švicarska kozmetika,  razvijena je  u suradnjis dermatolozima. Sadrži najmoderniju nanotehnologiju koju kombinira s visokokvalitetnim prirodnim sastojcima, poput CM-glukana koji potiče obnovu prirodnog mehanizma kože te je štiti od prijevremenog starenja. Skincode proizvodi su rezultat naprednih medicinskih istraživanja, a najbolji dermatolozi i kirurzi švicarskih privatnih klinika preporučuju Skincode proizvode kao pomoć u zacjeljivanju kože nakon laserskih zahvata i drugih invazivnih kozmetičkih tretmana.

Skincode u svojoj paleti ima dvije linije – Essentials i Exclusive te podlinije – Alpine White i Age Lab, od kojih je svaka hipoalergena te posebno prilagođena različitim potrebama i problemima kože.

skincode-essentials

Skincode Essentials dermokozmetička linija osmišljena je kako bi zadovoljila svakodnevne potrebe kože lica, a namijenjena je najosjetljivijoj koži jer ne sadrži umjetne boje, mirise, konzervanse i sastojke životinjskog porijekla. Proizvodi sadrže formulu s prirodnim ekstraktima i biotehnološkim sastojcima, od kojih je ključan CM-glukan je stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina te istovremeno štiti stanice od starenja.

skincode-alpine-white

Skincode Alpine White je mini Essentials linija s kompleksom sedam alpskih, ljekovitih biljaka koje svojim blagotvornim djelovanjem ublažavaju hiperpigmentaciju i ujednačavaju ten. Vitamin B3 pomaže kod smanjenja staračkih pjega te daje koži mladolik izgled, a CM-glukan, glavni sastojak linije, potiče obnovu stanica i štiti od oksidativnog stresa. Alpine White ne sadrži konzervanse, boje, mirise i sastojke životinjskog porijekla te vašoj koži osigurava čistu svježinu s Alpa.

skincode-age-lab

Skincode Age Lab pripada Essentials liniji te spaja djelovanje CM-glukana i anti-aging učinak uz primjenu najmodernije slojne tehnologije (Layer Technology). Age Lab formula oponaša slojevitu strukturu kože u kojoj se stanice same obnavljaju, a emulzija na površini stvara tanak sloj koji sprječava gubitak vlage. Age Lab predstavlja najinovativnija postignuća postkirurške medicine i laboratorijska istraživanja Skincode stručnjaka.

skincode-exclusive

Skincode Exclusive je luksuzna, revolucionarna anti-age linija bez parabena prilagođena je potrebama zrele kože, a inovativna formula sadrži 100% prirodni celularni obnavljajući kompleks (ACRG2) koji svojim ciljanim djelovanjem potiče metabolizam i obnovu stanica kože. ACRG2 kompleks, zahvaljujući proteinima iz soje i aloa veri, stimulira proizvodnju kolagena, hidratizira kožu te pomaže u smanjenu bora i održavanju mladolikog izgleda kože.

Ekskluzivne Skincode proizvode potražite u odabranim Farmacia i Mandis ljekarnama.

Tags: skincode

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Švicarska formula za savršenu kožu: Skincode