Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svjež jutarnji izgled kože: Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

kiehls-micro-peel-concentrate

 

Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate daje svjež jutarnji izgled kože zahvaljujući ekstraktu kvinoje.

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate osigurava ubrzano obnavljanje stanica, poboljšava teksturu, ujednačava ton kože i daje joj zdraviji sjaj. Ekstrakt ljuske kvinoje po prvi je put upotrijebljen u proizvodu za njegu kože lica kao ključni sastojak noćnog tretmana protiv starenja.

Starenjem se usporava proces ljuštenja kože i tekstura rožnatog sloja (stratum corneum) postaje sve neujednačenija. Smanjuje se i hidratacija, uslijed čega koža počinje samo mjestimično odražavati svjetlost na površini i ispod nje. Rezultat je umorna koža bez sjaja, s izraženijim sitnim borama, nejednakog tona i grublje teksture.

Industrija proizvoda za njegu kože pokušava riješiti ove znakove starenja na mnogo načina, a kemijski peelinzi jedan su od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana. 'Iako su kemijski peelinzi jako popularni, nisu bez mane,', pojašnjava dr. Adam Geyer, Kiehl’sov dermatolog savjetnik. 'Njihova učinkovitost nije upitna, ali može dovesti do pojave simptoma osjetljivosti kože kao što su crvenilo, nadraženost, postupalna ili periorbitalna hiperpigmentacija, ožiljci. Nadalje, prije tretmana se poduzimaju potrebne pripreme i mjere kako bi se osigurala učinkovitost stručnog dermatološkog tretmana i smanjila osjetljivost kože nakon peelinga.'

kiehls-micro-peel-concentrate

Kako bi udovoljili potrebama kupaca koji su u potrazi za cjenovno prihvatljivim i blagim kućnim peelinzima, kao i onima kojima je bitna visoka učinkovitost dermatoloških tretmana, Kiehl'sovi su stručnjaci upotrijebili ekstrakt ljuske kvinoje u kombinaciji s voćnim kiselinama, ekstraktom kaktusa i fitinskom kiselinom i kreirali koncentrat Nightly Refining Micro-Peel Concentrate.

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate učinkoviti je noćni tretman protiv starenja za kućnu primjenu koji daje odlične rezultate i poboljšava toleranciju kože, uz brži oporavak u odnosu na tretman u dermatološkoj ordinaciji. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Svaku večer nanesite 2-3 kapi koncentrata na čistu kožu prije odgovarajućeg seruma i hidratantne kreme.

Cijena Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrata je 375 kuna (30 ml), a dostupan je u Kiehl's boutique u Arena Centru Zagreb i City Center one West.

Sve cijene Kiehl's proizvoda možete naći ovdje --> link

Tags: kiseline, kiehl's, micro-peel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Svjež jutarnji izgled kože: Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate