Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svježe vrhnje za vrhunsku hidrataciju: Nuxe Crème Fraîche

nuxe-creme-fraiche

Svakoj koži treba hidratacija, a iz Nuxa dolazi poboljšana formula njihove linije Crème Fraîche. Crème Fraîche na francuskom znači svježe vrhnje, no od trena kad je lansirana 1999. godine, NUXE Crème Fraîche de Beauté linija stekla je kultni status.

'U vrijeme kad je lansirana prva Crème Fraîche, farmaceuti su nam često govorili: Crème Fraîche (svježe vrhnje) - pa to je proizvod koji se prodaje u mljekarama!', rekla je Aliza Jabès, predsjednica uprave NUXE Pariz.

nuxe-creme-fraiche

U 2012., Crème Fraîche de Beauté ide korak dalje u hidrataciji kože: još prirodnija i inovativnija, obavija osjetljivu žednu kožu obiljem vlage i pruža joj smirenje. Novi biljni 'milkshake' od 8 biljnih mlijeka (soja, bob, žuti grašak, zeleni čaj, bagrem, kokos, badem, zob) namijenjen je svim tipovima dehidrirane i osjetljive kože i garantira 24-satnu aktivnu hidrataciju kože, a frape od bijelih cvjetova naranče i badema, čistog soka aloe vere te alantoina pruža osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje. Novi je sastojak salikornija koja prirodno povećava količinu uree u koži bez vanjskih dodataka.

nuxe-creme-fraiche

U liniji se nalaze Sérum Crème Fraîche de Beauté, kreme Crème Fraîche de Beauté Light za mješovitu kožu, Crème Fraîche® de Beauté za normalnu osjetljivu kožu te Crème Fraîche de Beauté Enrichie za suhu i vrlo suhu kožu. Dodatak liniji je maska za lice Masque Crème Fraîche® de Beauté za dubinsku hidrataciju svih tipova koža.

nuxe-creme-fraiche-serum

Sérum Crème Fraîche de Beauté, 24-satni hidratantni i umirujući serum

Odlikuje ga neprekidna 24-satna hidratacija zahvaljujući 100% sastojaka prirodnog i biljnog porijekla koji su spojeni s kožom putem hijaluronske kiseline. Visoka koncentracija salikornije pruža veći poticaj cirkulaciji i distribuciji vode kroz sve slojeve epiderme. U dodiru s kožom, tekstura ovog seruma se rastapa u trenu i pretvara u osvježavajuće iskustvo za žednu kožu. Namijenjen i vrlo suhoj koži ili koži izloženoj oštrim vanjskim uvjetima poput suhih klimatiziranih prostora. Namijenjen je i području oko očiju te posebno omiljen kod muškaraca za umirivanje iritacija nakon brijanja. Preporučena maloprodajna cijena seruma je 254 kunu.

nuxe-creme-fraiche-kreme

Crème Fraîche de Beauté Light, 24-satna hidratantna i umirujuća emulzija

Ostavlja mekan i nježan matirajući osjećaj, a namijenjena je osjetljivoj i mješovitoj kože. Zahvaljujući čistom, finom puderu sjemenki riže upija suvišan sebum i matira kožu, paralelno sprječavajući stvaranje prištića. Ova emulzija posebno je nježna i lagana kako bi se lako prilagodila zahtjevnim potrebama mješovite kože. Preporučena maloprodajna cijena ove kreme je 238 kuna.

Crème Fraîche de Beauté, 24-satna hidratantna i umirujuća krema

Slasna gozba za osjetljivu normalnu kožu ima novu lamelarnu teksturu zahvaljujući kojoj zadržavaju lipide u vodenoj fazi i omogućavaju optimalno upijanje aktivnih sastojaka. Preporučena maloprodajna cijena kreme je 238 kuna.

Crème Fraîche de Beauté Enrichie, 24-satna bogata hidratantna i umirujuća krema

Izuzetno hranjiva i obogaćena krema za osjetljivu suhu do vrlo suhu kožu sa teksturom maslaca pruža ugodu bez masnih tragova na koži. Bogatstvo shea maslaca, esencijalnih masnih kiselina i vitaminima s obnavljajućim djelovanjem udruženi su s visokom koncentracijom ulja makadamije, jednim od biljnih ulja koje je najsličnije ljudskom sebumu. Ceramidi šafranike sudjeluju u jačanju zaštitne barijere kože. Preporučena maloprodajna cijena kreme je 238 kuna.

nuxe-creme-fraiche-masque-maska

Masque Crème Fraîche de Beauté, 24-satna osvježavajuća i umirujuća hidratantna maska

Spasonosni tretman koji naglašava ljepotu kožu za 24-sata hidratacije i umirujućeg djelovanja. Nanošenje maske na svega 10 minuta, poput velikog biljnog omotača natopit će kožu obiljem vlage i svježine. Učinkovito umiruje crvenilo, peckanje i osjećaj žarenja kože, a inovativna tekstura kombinira ugodu lipida (ulje makadamije i suncokreta) i svježinu hidratacije. Nemasna tekstura ove osvježavajuće maske lako se uklanja vaticom ili se jednostavno utrlja u lice kako bi se do kraja upila te je pogodna za trenutno nanošenje šminke, kao i za upotrebu na nježnom području oko očiju.

Preporučena maloprodajna cijena maske za lice je 169 kuna.

Tags: serum, krema, nuxe, njega, maska, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Svježe vrhnje za vrhunsku hidrataciju: Nuxe Crème Fraîche