Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svježina i vitalnost kože: Melvita Pupoljci ruže

melvita-pupoljci-ruze

Melvita je lansirala njegu protiv prvih znakova starenja za prirodnu svježinu puti i vitalnost kože Pupoljci ruže.

Melvitini su stručnjaci po prvi put ujedinili plod divlje ruže iznimno bogat vitaminom C s hidratizirajućim i revitalizirajućim svojstvima latica divlje ruže. Ovaj inovativni kompleks učinkovito zaglađuje prve bore, vraćajući koži blistavost.

Divlja ruža uspijeva na visokoj nadmorskoj visini te joj je za rast potrebna izdašna količina mineralnih tvari kako bi odolijevala oštrim klimatskim uvjetima. Ona ima i blagotvorno djelovanje divlje ruže na kožu.

Vodeni ekstrakt iz ružinih latica potiče djelovanje akvaporina – vodenih kanalića koji osiguravaju bolju protočnost vode do same jezgre stanica. Plodovi divlje ruže imaju iznimno blagotvorno djelovanje. Osim energizirajućih šećera i antioksidansa (flavonoidi, fenoli i tanini), sadrže i vrlo visok udio vitamina C – čak 30 puta veći udio od naranče. Kozmetogenomički testovi su pokazali da plodovi divlje ruže učinkovito vraćaju energiju umornoj puti i potiču mikrocirkulaciju.

melvita-pupoljci-ruze-dvofazni-eliksir

Dvofazni eliksir za svježinu i vitalnost

Melvita nije željela ujediniti samo plodove i cvjetove divlje ruže, već je u jednom proizvodu za njegu kože željela ujediniti i dvije osnovne teksture – vodenu i uljnu. Ovaj novi eliksir ima iznimno nježnu dvofaznu formulu koja se brzo upija u kožu. Cvjetna vodica damaščanske ruže revitalizira kožu dok je ulje damaščanske ruže obnavlja. Kombinacija revitalizirajućih prirodnih aktivnih sastojaka u inovativnoj dvofaznoj hidratantnoj formuli čini put blistavom, a koži pruža vitalnost te je učinkovito zaglađuje i obnavlja, vračajući joj prirodnu ljepotu.

Ujutro probudite kožu s nekoliko kapljica Dvofaznog eliksira za svježinu i vitalnost i recite zbogom pospanom licu. Eliksir jednostavno nanesite nježnim kružnim pokretima na očišćenu kožu lica i vrata kako biste potaknuli cirkulaciju. Za čvrstu i puniju kožu te zdravo blistavu put.

Krajem dana kada vaše lice pokaže znakove umora, vratite mu energiju Dvofaznim eliksirom za svježinu i vitalnost. Nježno ga umasirajte u kožu kako biste je pripremili za daljnju hidratantnu njegu. Izdvojite nekoliko trenutaka za sebe i uživajte u opuštajućoj masaži lica. Zatim utonite u miran san…

Prije upotrebe protresite kako bi se faze u potpunosti stopile. Raspršite po dlanovima i nježno umasirajte vrhovima prstiju u kožu lica i vrata kako biste zagladili i učvrstili kožu.

melvita-pupoljci-ruze-serum

Serum za svježinu i vitalnost

Ovaj serum istinski je koncentrat revitalizirajućih i zaglađujućih prirodnih aktivnih sastojaka koji u kombinaciji s cvjetnom vodicom ruže pomaže zagladiti prve bore. Serum za svježinu i vitalnost kože obogaćen gorkom djetelinom koja je cijenjena zbog svojih antioksidativnih svojstava, koži pruža dugotrajnu podatnost i čvrstoću. Za vitalnu i zdravo blistavu kožu nanesite serum svako jutro i večer na očišćenu kožu lica i vrata prije nanošenja Hidratantne kreme za svježu put.

melvita-pupoljci-ruze-hidratantna-krema

Hidratantna krema za svježu put

Hidratantna krema za svježu put ujedinjuje revitalizirajuće prirodne aktivne sastojke i cvjetnu vodicu ruže koji učvršćuju i hidratiziraju kožu tijekom cijelog dana te pomažu u prikrivanju znakova umora. Kremu nanesite svako jutro i večer na čistu kožu lica i vrata, nakon nanošenja Seruma za svježinu i vitalnost.

Maloprodajna cijena seruma je 294 kune (30 ml), Dvofaznog eliksira 191 kunu (50 ml) te Hidratantne kreme za svježu put 260 kuna (40 ml).

Tags: melvita, serum, krema, bore, eliksir

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Svježina i vitalnost kože: Melvita Pupoljci ruže