Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svježina iz japanskih minerala: Bionsen dezodoransi

Bionsen-deo

Pojačano znojenje tijekom ljetnih mjeseci ne mora biti problem. Ako tražite prirodno, dugotrajno rješenje protiv znojenja, probajte tradicionalnu japansku recepturu s termalnom vodom i Spa mineralima koju sadrže Bionsen dezodoransi.

Bionsen je zaštitni znak za kozmetiku na bazi japanske termalne vode i Spa minerala. Ovaj brend je izuzetno cijenjen zbog svoje linije dezodoransa koji istovremeno njeguju kožu i štite je od neugodnih mirisa, a pritom su potpuno sigurni za zdravlje jer ne sadrže štetne sastojke. Stanovnici Japana prepoznali su blagotvorna svojstva minerala pa ih već stoljećima koriste u svojim kupkama kako bi svojoj koži pružili kvalitetnu njegu. Spa minerali, kakvi se koriste u Bionsen dezodoransima, mogu se naći i u japanskim vulkanskim lječilištima, a uključuju: cink, bakar i mangan.

Nježni za kožu, a pouzdani za zaštitu od neugodnih mirisa, Bionsen dezodoransi pružit će vam neodoljivo prozračan osjećaj na koži bez štetnih sastojaka – aluminija, alkohola i parabena.

Nježna formula bez parabena i aluminijevih soli ne začepljuje pore, omogućava koži da diše te je idealna za svakodnevne rituale njege i higijene. Zahvaljujući prirodnim mineralima koji učinkovito neutraliziraju bakterije odgovorne za neugodne mirise, Bionsen dezodoransi pružaju dugotrajan osjećaj svježine i neodoljivo prozračan osjećaj na koži.

Bionsen dezodoransi su dermatološki testirani, hipoalergeni i pogodni za mirisnu njegu čak i najosjetljivije kože. Bionsen Deo Spray, Pump Spray (bez plina), Stick i Roll-On nježnog su i ugodnog mirisa, pružaju pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa, dok Spa minerali umiruju i štite kožu od iritacija. Bionsen Deo Total Body 100% je prirodni dezodorans bez alkohola, parfema ili konzervansa koji se može nanositi na cijelu površinu tijela, a kristali u doticaju s vodom učinkovito neutraliziraju neugodne mirise, bez narušavanja prirodne ravnoteže kože.

Bionsen dezodoranse potražite u dm prodavaonicama po preporučenim cijenama od 24,90 kn (Spray, Pump Spray, Roll-On), 32,90kn (Stick) i 34,90kn (Total Body).

Tags: dezodoransi, znojenje, bionsen

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Svježina iz japanskih minerala: Bionsen dezodoransi