Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svježina na licu, sjaj bisera na usnama i obrazima

Givenchyeva hidratizacijska linija za njegu lica Hydra Sparkling ove godine je proširena sa novim proizvodima te tako postaje jedna od najsveobuhvatnijih linija za njegu lica.

U ovoj osvježavajućoj, svjetlucavoj liniji već se nalaze hidratantni losion, okoloočni gel, serum, hidratantna krema za normalnu do kombiniranu kožu, hidratantna krema za suhu kožu, hidratantni fluid za masnu kožu, hidratantna maska i magični hidratantni balzam za usne i obraze u boji Rosy Glow. Zajedničko svim proizvodima iz Hydra Sparkling linije je da sadrže patentirani 'kompleks svjetlucave vode' (Sparkling Water Complex). To je patentirani spoj pet aktivnih kompleksa koji stvaraju efekt svjetlucave vode na koži koja je hidratizirana, zategnuta i okupana svjetlošću.

Paleta proizvoda je dopunjena hidratantnim fluidom s visokim zaštitnim faktorom 30, Multiprotective Luminescence Moisturizing Fluid SPF30-PA++, koji odmah po aplikaciji na lice daje intenzivnu hidrataciju zahvaljujući prethodno spomenutom patentiranom kompleksu. Prema istraživanju, 88% testiranih žena potvrdilo je da njihova koža zadržava vlagu, a 72% njih je potvrdilo da im je koža sjajnija. Ovaj fluid pruža učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, slobodnih radikala, glikolize i zagađenja. Zahvaljujući svježoj formuli i nježnoj teksturi fluid se brzo apsorbira u kožu i ostavlja nevidljivi zaštitni film i sjaj dok koža zadržava mekanu teksturu, a ten je dugotrajno svjež.

 

Preostala dva nova proizvoda u ovoj liniji su Hidratantni balzami za usta i obraze u boji Peachy Glow i Pearly Glow. Peachy Glow sadrži pigmente koji reagiraju u dodiru s pH faktorom kože i kreiraju unikatnu boju na obrazima, a uz to je obogaćen vitaminima. Pearly Glow sadrži nježne roze pigmente koji reflektiraju svjetlost bilo da su naneseni na usne ili obraze. S njime usnice i obrazi izgledaju svježe, osvijetljeno i vrlo prirodno.
Preporučene maloprodajna cijena Hydra Sparkling hidratantnog fluida je 380 kn, a balzama za usta i obraze je 209 kn.

Tags: givenchy, njega, usne, fluid, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Svježina na licu, sjaj bisera na usnama i obrazima