Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Tajna ljepote osjetljive kože iz Vichya

Samo dubinski čista koža može biti zdrava i lijepa. Stručnjaci Laboratorija Vichy u povodu 80. obljetnice osvježili su liniju za čišćenje Pureté Thermale i učinili je još privlačnijom i prepoznatljivijom. Linija čuva ojačavajuća i obnavljajuća svojstva i dodatno potvrđuje da svaki tip kože treba posebnu njegu.

Linija Pureté Thermale je, kao i sve druge Vichyeve, zasnovana na termalnoj vodi Vichy, koja je učinkovit, prirodni i aktivan sastojak za zdravu i lijepu kožu. Termalna voda Vichy cijenjena je zbog ublažujućih, ojačavajućih i obnavljajućih svojstava. Riječ je o jednoj francuskih mineralnih voda s najvećim sadržajem minerala. Sastoji se ponajprije od 15 rijetkih minerala iz vulkanskih stijena francuske pokrajine Auvergne koji imaju sinergijski učinak i bitni su za kožni metabolizam. Korisni sastojci te vode za kožu dokazani su u 26 znanstvenih istraživanja. Povodom 80. obljetnice Vichy ponovo predstavlja 2 vrlo poznata proizvoda iz linije Pureté Thermale: sada s novom formulom i novom, sniženom cijenom. Mlijeko za čišćenje 3 u 1 i Micelarna otopina 3 u 1 koži pružaju sve što treba; temeljito čišćenje i dugotrajnu njegu, a s obzirom da se ne trebaju ispirati, idealno su rješenje za dane ljetnih putovanja.

 

3 u 1 mlijeko za čišćenje

3 proizvoda u 1: mlijeko + losion + odstranjivač šminke za oči

Mlijeko za čišćenje sadržava jedinstvene aktivne sastojke Vichyja:  karite maslac koji hrani i omekšava kožu, nemasna ulja za čišćenje,  5 % ublažujuće, ojačavajuće i obnavljajuće termalne vode Vichy. Koži daje jedinstven osjećaj., a svježina gela osjeća se odmah nakon nanošenja proizvoda. Brzo odstranjuje šminku, a nakon upotrebe na koži ostavlja svjež, čist i nemastan osjećaj.

Dostupno u svim partnerskim ljekarnama po novoj sniženoj cijeni od 98,99 kn.

 

 

 

 

 

Miceralna otopina 3 u 1

3 u 1: čisti, uklanja šminku i umiruje kožu.  Koristi miceralnu tehnologiju magnetskog privlačenja nečistoća. Miceralna otopina sadrži jedinstvene aktivne sastojke Vichyja: fitofenol iz ruža - ekstrakt galske ruže koji ima poznate ublažujuće i protuupalne učinke, hidratizirajući glicerin, 5% ublažujuće, ojačavajuće i obnavljajuće termalne vode Vichy. Jednim potezom šminka je uklonjena, a voda očisti i osvježi kožu, kao i oči; smiruje nadražene dijelove, sprječava nadraženost kože i omekšava je bez ispiranja.

Dostupno u svim partnerskim ljekarnama u pakiranju od 200 ml  ili 400 ml po novoj sniženoj cijeni od 78,99 kn  i 119,00 kn.

Tags: koži, koji, kože, vichy, čišćenje, voda, mlijeko, thermale, pureté, vode, otopina, partnerskim, ljekarnama, svim, dostupno

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Tajna ljepote osjetljive kože iz Vichya