Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Temeljito i nježno očistite kožu: Biobaza Mix micelarnih vodica

biobaza-micelarna

Biobaza predstavlja inovaciju u micelarnim vodicama - mix micelarnih vodica s infuzijom krastavca i kamilice obogaćenu hijaluronskom kiselinom i esencijom naranče.

 

 

Biobaza Mix micelarnih vodica besprijekorno čisti kožu, ostavlja je osvježenom, bogato hidratiziranom i njegovanom. Nježna, njegujuća formulacija obogaćena je visokovrijednom hijaluronskom kiselinom te osvježavajućim esencijalnim uljem naranče. Biobaza Mix micelarnih vodica preporuča se za nježno, a učinkovito uklanjanje šminke s područja lica, očiju i usana. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji umirujućih vodica i hijaluronske kiseline, ova formula sadrži 99% sastojaka prirodnog podrijetla te bez alkohola i sapuna uklanja čak i vodootpornu šminku, tonificira kožu i čini je osvježenom i njegovanom.

biobaza-micelarna

Kamilica i krastavac temeljito uklanjaju nečistoće s kože, omekšavaju je i djeluju umirujuće. Hijaluronska kiselina trenutno poboljšava izgled kože, a dehidriranoj koži pruža izgubljenu vlagu i potiče njenu regeneraciju. Esencijalno ulje naranče osvježava sva osjetila te ostavlja kožu blago mirisnom.

Mix micelarnih vodica ne ostavlja osjećaj zatezanja, a zbog prirodno hidratantnog sastava idealan je i za suhu i osjetljivu kožu. Preporuča se za svakodnevno čišćenje lica, vrata i dekoltea ili kada kožu želite osvježiti i pružiti joj osjećaj ugode.

Biobaza Mix micelarnih vodica potražite u inovativnom pakiranju s aplikatorom koji omogućuje jednostavnu, ekonomičnu primjenu vodice na blazinicu.

Proizvod je ekskluzivno dostupan u dm prodavaonicama od 01. veljače po maloprodajnoj cijeni od 49,90 kuna.

Tags: predstavlja, kožu, vodica, biobaza, kiselinom, naranče, očistite, obogaćenu, hijaluronskom, micelarnih, kamilice, krastavca, infuzijom, esencijom

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Temeljito i nježno očistite kožu: Biobaza Mix micelarnih vodica