Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Topli zagrljaj i nježan dodir: L'Occitane Karite ultranježne kreme za tijelo i Iznimno ulje

loccitane-ultranjezna-krema-za-tijelo

L'Occitane je jedan od prvih brendova koji su razvili cjelovitu kolekciju za njegu kože s karite maslacem. Taj dragocjeni sastojak kožu intenzivno hrani, hidratizira i štiti.

Izuzetna njegujuća svojstva posebno dolaze do izražaja u dva nova proizvoda sa karite maslacem Ultranježne kreme za tijelo i Karite Iznimno ulje. L'Occitane još od 1980. godine karite maslac pribavlja po načelima održivog partnerstva i razvoja u okviru pravedne trgovine te se već dugi niz godina zalaže za pomoć Burkini Faso.

loccitane-ultranjezna-krema-za-tijelo

Ultranježne kreme za tijelo

L’Occitane je lansirao novu, stalnu kolekcija profinjenih Ultranježnih krema za tijelo koje u hladnim danima učinkovito štite kožu dok istovremeno odišu proljetnim mirisnim notama. Svaku je od tri nove Ultranježne kreme za tijelo obogatio s 10% karite maslaca i zavodljivim mirisnim notama proljeća, koje u zimu donose tople boje proljetnog sunca. Tijekom zimske sezone niske temperature i teška odjeća opterećuju kožu, stoga joj je potrebna hidratacija i hranjiva njega. Baršunasto meki sastav Ultranježne kreme za tijelo se jednostavno topi na koži i u trenutku otklanja ove tipične zimske tegobe. Tri su mirisne varijante - Cvjetovi vanilije, Dražesna limeta i Srce ruže. Cijena Ultranježnih krema za tijelo je 153 kune.

loccitane-karite-iznimno-ulje

Karite Iznimno ulje

Iznimna kombinacija 5% karite ulja i mješavine biljnih ulja suncokreta, baobaba i mrkve u njegujućoj formuli nevjerojatno lake teksture čini idealnu kozmetičku poslasticu. Novo profinjeno mirisno ulje iz kolekcije s karite maslacem kožu i kosu njeguje satenskim dodirom bez ostavljanja neugodnog masnog sloja. Koža je podatna i ugodna, a kosa meka i sjajna. Karite iznimno ulje dolazi u pakiranju od 100 ml, a cijena mu je 200 kuna.

Tags: njega, l'occitane, karite, shea

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Topli zagrljaj i nježan dodir: L'Occitane Karite ultranježne kreme za tijelo i Iznimno ulje