Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Transformirajte i obnovite kožu preko noći: Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector

lancome-vissionnaire-nuit

Lancôme je 2011. godine predstavio revolucionarni proizvod Visionnaire, a sad nam predstavlja inovativan proizvod za noćnu njegu Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector koji ima jedan cilj - ponovno učiniti buđenje čudesnim trenutkom, kojem se s entuzijazmom radujemo.

lancome-vissionnaire-nuit

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector tijekom sna transformira izgled kože, uz sasvim novi osjećaj pri buđenju. Nadahnut noćnim pakunzima za lice, posljednjim kozmetičkim trendom iz Azije, njegova jedinstvena i iznenađujuća formula gela u ulju briše znakove umora u stvarnom vremenu.

Formula istovremeno pruža potpunu pokrivenost i prozračnost, njegujuća je i osvježavajuća te maksimalno iskorištava sposobnost kože za oporavak i obnovu tijekom noći, kako bi se postigao odmoran izgled te glatkija, elastičnija i blistava koža od trenutka buđenja.

lancome-vissionnaire-nuit

Zbog iznimno gustog radnog rasporeda i dostupnosti 24 sata dnevno, žene spavaju sve manje i manje, a njihov je san sve nekvalitetniji. Zbog toga se i njihova koža više ne obnavlja kako bi trebala, a rezultat je 'upalo' lice, ten bez sjaja i bore. Zamjetan umor na licu od trenutka kada se probude nikako ne predstavlja dobar početak dana. Kada je riječ o obnovi kože, ništa ne može zamijeniti kvalitetan san. Melatonin, poznat i kao hormon sna, igra ključnu ulogu u regulaciji kronobiološkog ritma. Upravo on tijelu šalje signal da zaspe. Koža je najaktivnija dok spavamo, stanice se množe i stanična je dioba na vrhuncu, čime se obnavlja epiderma. U njoj se proizvodi još jedan hormon, ključan za sintezu proteina poput kolagena, koji potiče obnovu tkiva kože. Navedeno pokazuje presudnu ulogu sna za kvalitetu kože i održavanje mladolikog izgleda.

Međutim, postoji i optimalno razdoblje kada je proces obnove i diobe stanica kože na vrhuncu. Presudno vrijeme za ljepotu kože je između 23 sata i 2 sata. Dokazano je da se u ovim prvim satima sna, poznatim kao 'zlatni sati', epiderma najviše obnavlja. Stoga je riječ o dragocjenom razdoblju tijekom kojeg je ključno pobrinuti se o zdravlju kože, u svrhu njezina oporavka i optimizacije perioda obnove stanica.

lancome-vissionnaire-nuit

Proučavajući proces obnove biljaka, Lancômeovi su znastvenici otkrili potencijal jasmonata kao aktivnih sastojaka za obnovu kože. Lancôme je u proizvodu Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector u potpunosti iskoristio izniman potencijal jasmonata. Jasmonati u koži utječu na proizvodnju topivih faktora koji potiču sintezu hijaluronske kiseline koja ispunjava prostor između stanica i zadržava vodu u koži te joj daje gustu i punu teksturu, što je odlika zdrave i kvalitetne kože.

U Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfectoru, korištenjem patentirane tehnologije dobivena je tekstura gela u ulju, koja sadrži sitne kapljice ulja disperzirane u svježem, vodenastom gelu. Koži pruža osjećaj svježine, koji je dodatno naglašen jedinstvenim osjećajem koji stvara u dodiru s kožom, a kombinacija vodenastog gela i sitnih čestica ulja prilikom nanošenja istinski transformira kožu. Svježi se gel topi pod prstima, otpuštajući zaštitna i njegujuća svojstva ulja.

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector mogu koristiti osobe svih tipova kože, čak i one s osjetljivom, a cijena mu je 705 kuna.

Tags: koji, beauty, jedan, lancôme, proizvod, njegu, ponovno, nuit, noćnu, visionnaire, perfector, cilj, sleep, radujemo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Transformirajte i obnovite kožu preko noći: Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector