Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Treći korak za prekrasnu kožu: Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream

clinique-dramatically-different-moisturizing-cream

Tijekom godina Clinique stručnjaci istraživali su nove tehnologije i sastojke koji su ih odveli do stvaranja Dramatically Different Moisturizing Cream – novog 'trećeg koraka' u njihovom 3 step sistemu. Ona postaje po teksturi alternativa legendarnom žutom Dramatically Different Moisturizing Lotion+ koji je namijenjen za normalnu i mješovitu kožu te Dramatically Different Moisturizing Gel za masnije tipove kože.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream hranjiva je kremu koja istovremeno hidratizira, jača i obnavlja hidratantnu barijeru kože kako bi se obranila od vanjskih štetnih utjecaja.

Koristeći Dramatically Different Moisturizing Cream dva puta na dan kao dio Clinique 3-Step sistema za njegu kože, pomaže koži da izgleda svježe i blistavije dulje vremena i jača kožu preko 50% u 8 tjedana. Nivo vlažnosti, tekstura i blistavost su također obnovljeni.

'Potrebe kože su se promijenile', tvrdi Janet Pardo, Clinique Senior Vice President, 'vanjski štetni utjecaji, stres i alergije napadaju našu kožu više nego ikada prije. Jačanje i obnavljanje hidratantne barijere čine kožu manje osjetljivom i podložnom iritacijama. Snažna hidratantna barijera je karta za zdravu kožu.'
clinique-dramatically-different-moisturizing-cream

Dramatically Different Moisturizing Cream daje cjelodnevnu hidrataciju i jačanje hidratantne barijere za vrlo suhu prema suhoj, oslabljenu i iziritiranu kožu. Krema je testirana je na sibirskim ženama gdje su zime najoštrije - 97% žena je potvrdilo da je njihova koža u teškim uvjetima sibirske klime bila hidratizirana i imala zdraviji izgled. Također su osjetile da je otpornija na jake vjetrove i nisku temperaturu.

Dramatically Different Moisturizing Cream je formulirana je sa sastojcima koji imaju zadatak hidratizirati suhu i vrlo suhu kožu i ojačati barijeru. Ovaj je spoj sastojaka nazvan 'Senzacionalnih Šest'. U njega spada kompleks za jačanje barijere kako bi se mogla zaštititi od vanjskih štetnih utjecaja i stresa (sjeme suncokreta, ječam i krastavac) te kompleks za hidrataciju koji se sastoji od hijaluronske kiseline koja pomaže zadržati vlagu u koži, glicerina koji privlači vlagu iz atmosfere u kožu za cjelodnevnu hidrataciju te dimethicona koji zaglađuje, vraća ugodu i mijenja teksturu suhe i grube kože u svilenu i meku.

Dramatically Different Moisturizing Cream dostupna je u svim Clinique prodajnim mjestima, a cijena joj je 235 kuna (50 ml) ili 430 kuna (125 ml).

Tags: clinique, moisturizing, dramatically

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Treći korak za prekrasnu kožu: Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream