Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Trenutna hidrataciju i revitalizaciju očiju: Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm

estee-lauder-revitalizing-supreme-eye

Estée Lauder je nedavno lansirala krema za područje oko očiju kreiranu posebno za Europljanke. Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm napredna je multiaktivna hidratantna krema za područje oko očiju i nastavak je uspješne Revitalizing Supreme franšize.

Vidljivo smanjuje višestruke znakove starenja, kao što su linije i bore te tamni podočnjaci. Učvršćuje područje ispod očiju i dubinski hidratizira. Prednosti Revitalizing Supreme Eye Balma su revitalizacija područja oko očiju kome vraća čvrstoću i blistavost, njega –  hidratizira, zaglađuje i osvježava te vraća mladenački izgled kože.

Inovativna IntuiGen Tehnologija™ i prirodni ekstrakt crnog bambusa pomaže koži da pojača djelovanje NRF2 gena koji djeluje kao 'glavni prekidač' i aktivira mnogobrojne anti-aging funkcije u koži. Jedinstvena mješavina optičkih čestica daju blistaviji pogled. Trostruki hranjivi kompleks -kombinacija antioksidansa, anti-iritanata i lipida hidratiziraju i dubinski hrane kožu. Sirtuin tehnologija produžuje životni vijek stanica i daje koži dodatno vrijeme da se oporavi.

estee-lauder-revitalizing-supreme-eye

Može se koristiti i kao maska za područje oko očiju za trenutnu revitalizaciju. U tom slučaju jednom se tjedno nanese bogati sloj kreme ispod očiju te nakon 2 minute obriše višak. Za trenutnu hidrataciju nježno utapkajte malu količinu kreme na područje ispod očiju. Ako pomiješate Revitalizing Supreme kremu za područje oko očiju s Estée Lauder Double Wear korektorom u odgovarajućoj nijansi dobili ste savršeno prekrivanje podočnjaka i blistavi svjež izgled očiju.

Preporučena maloprodajna cijena Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm je 435 kn.

Tags: estée, lauder, krema, područje, okoloočno, anti-aging

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Trenutna hidrataciju i revitalizaciju očiju: Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm