Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

U borbu protiv podočnjaka sa Nuxe Contour des Yeux Prodigieux

Ugasnuli ten bez sjaja te umorne oči i tamni kolutovi ispod očiju posljedica su nedostatka sunca, stalnog boravka u zatvorenim i zagrijanim prostorijama. Manjak sna i stres su dodatni faktor zbog kojih nastaje ispije izgled, otečenost okoločnog područja i podočnjaci.

Sve je to potencirano i lošom prehranom, nedostatkom tjelovježbe, lošim navikama popust pušenja, a s godinama i starenjem kože. Tkivo oko očiju slabi i opušta se pa masnoće i tekućina lakše prodiru u područje oko očiju što uzrokuje natečenost.

Iz Nuxe labaratorija stiže Contour des Yeux Prodigieux, koja je stvorena da otpiše znakove stresa i umora na području oko očiju. Hidratantna krema za područje oko očiju osvježava kožu, briše podočnjake i bori se protiv svih znakova oksidativnog stresa. Zahvaljujući drenažnom i pročišćavajućem djelovanju biljnog kofeina, ova njega smanjuje podočnjake i natečenost područja oko očiju. Aktivni sastojci - dragocjeni cvjetovi plave mrižice i plavog zvjezdana te ekstrakt kakaa djeluju protiv oksidativnog stresa, a  dodatak hijaluronske kiseline prirodnog podrijetla omekšava kožu i zaglađuje fine borice.

Krema Contour des Yeux Prodigieux je dio zadnje Nuxe linije Prodigieux čija je glavna značajka borba protiv oksidativnog stresa i umora te hidratacija.

Preporučena maloprodajna cijena Contour des Yeux Prodigieux je 151 kn.

Tags: krema, nuxe, njega, podočnjaci, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa U borbu protiv podočnjaka sa Nuxe Contour des Yeux Prodigieux