Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

U borbu protiv prvih znakova starenja

Nova Lierac linija Initiatic kreirana je za njegu kože mladih žena, a namijenjena je borbi protiv prvih bora. Upotrebom kreme i fluida postiže se smanjena vidljivost prvih bora, koža postaje glađa, hidratizirana i blistava.

Preporučuje se koristiti od 30-te godine života. Glavni izazov za laboratoriju Lierac je bio osigurati brz i efikasan odgovor na oštećenja mitohondrija i na taj način spriječiti pojavu prvih bora. Kao rezultat stvoren je prvi ekskluzivni kompleks koji se sastoji od peptida visoke tehnologije i ekstrakta biljke Goji, koji djeluje na enzim akonitazu i na taj način vraća stanični metabolizam u optimum i zaglađuje bore u ranoj fazi pojavljivanja. Taj kompleks peptida i ekstakat biljke goji pomažu reaktivirati i stimuliraju staničnu aktivnost u koži tako da koža izgleda vidljivo zategnutija.

 

INITIATIC krema bogate je teksture i daje koži baršunasti osjećaj. Preporučuje se za suhu kožu ili za njegu tijekom zimskog perioda. Specifični sastojci su ekstrakt ulja kamelije i 1%  shea maslaca. Nanosi se ujutro i/ili navečer na čistu kožu. Idealna je podloga za šminku. Sadrži nježne osvježavajuće mirise na bazi latica cvijeta Fresia i crvenog čaja.

Cijena 299 kn, 40 ml

INITIATIC emulzija preporučuje se za normalnu do masnu kožu. Nanosi se ujutro i/ili navečer na čistu kožu. Idealna je podloga za šminku. Sadrži nježne osvježavajuće mirise na bazi latica cvijeta Fresia i crvenog čaja.

Cijena 299 kn, 40 ml

Tags: preparativa, krema, njega, lierac

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa U borbu protiv prvih znakova starenja