Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

U dva koraka do savršeno čiste kože: Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution

clarisonic-deep-pore-decongesting-solution

Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution set je za dubinsko čišćenje pora i Clarisonicovo je rješenje za potpunu transformaciju kože - kombinacija revolucionarnog Clarisonicovog koncepta njege kože u dva koraka i patentom zaštićene četkice za dubinsko čišćenje pora koja se temelji na soničnoj tehnologiji i pruža sasvim novo iskustvo čišćenja lica.

Ovaj inovativni set sastoji se od revolucionarnog uređaja Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush s četkom Deep Pore Brush Head, gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser i maske od gline Decongesting Clay Mask za odčepljivanje pora. Vodeći dermatolozi testirali su set i utvrdili da su se pore smanjile za 25% nakon samo jednog korištenja. Koža izgleda glatkije, ten je blistaviji i ujednačeniji.

clarisonic-deep-pore-decongesting-solution

Set Deep Pore Decongesting Solution pruža iznimno iskustvo njege kože uz trenutačan učinak zadovoljstva i dugoročne rezultate, uključujući 94-postotno uklanjanje nečistoća, masnoća i prekomjernog sebuma. Kliničke su studije pokazale da je 93% ispitanika nakon tri dana korištenja primijetilo da im je koža čistija. Četkica Deep Pore Brush Head sastoji se od tri unutarnja prstena koji osciliraju naprijed-natrag pri frekvenciji od preko tristo pokreta u sekundi čime se, u kombinaciji s Mia 2, nježno djeluje na otvaranje pora i uklanjanje nečistoća. Uređaj Mia 2 prilagođava se potrebama korisnika: ima dvije brzine i T-timer koji osigurava ujednačeno, dubinsko čišćenje lica.

clarisonic-deep-pore-decongesting-solution

Kod korištenja dvaput dnevno, moćna kombinacija četkice Deep Pore Brush Head i gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser ispire nataložene nečistoće iz pora, ostavljajući kožu glatkijom i zdravijeg sjaja. Deep Pore Daily Cleanser posebno je formulirani gel za čišćenje čiji sastojci sprječavaju pretjerano stvaranje sebuma i poboljšavaju teksturu kože. Ne sadrži sulfate i parabene, a u kombinaciji s četkicom Deep Pore Brush Head ima keratolitički učinak, tj. pospješuje odstranjivanje odumrlih stanica kože koje začepljuju pore.

clarisonic-deep-pore-decongesting-solution

Nakon čišćenja dvaput tjedno nanesite masku bez parabena Decongesting Clay Mask, koja obnavlja kožu zahvaljujući zajedničkom djelovanju hidroksi-kiseline i dvije vrste gline, kaolina i bentonita, koje apsorbiraju višak sebuma. Nježno uklonite masku četkicom Deep Pore Brush Head kako biste odstranili odumrle stanice kože i toksine koji začepljuju pore.

Clarisonic je dostupan ekskluzivno u Muelleru na Trgu Bana Josipa Jelačića te CCO Jankomiru u Zagrebu, a cijena ClarisonicDeep Pore Decongesting Solution seta je 1.324 kune.

 

Tags: koža, čišćenje, dubinsko, clarisonic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa U dva koraka do savršeno čiste kože: Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution