Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Učinkovitost minerala u novom Nuxe Body dezodoransu

nuxe-body-deodorant

Nuxe je sa svojom Nuxe Body linijom uspješno pretvara u užitak svakodnevnu njegu za tijelo sa svojim aktivnim formulama, božanskim teksturama i neodoljivim mirisima. Ove godine linija Nuxe Body je dobila novog člana – Nuxe Body dezodorans s učinkovitošću minerala.

Novi Nuxe Body dezodorans ima dugotrajno djelovanje kombinacijom dva mineralna pudera srebra i aluminija koji osiguravaju dugotrajnu zaštitu od neugodnih mirisa te pomaže u smanjenju znojenja.

Nuxe je radi bolje učinkovitosti odlučio iskoristiti srebro u prahu 100% prirodnog podrijetla u njegovom izvornom obliku. Fini prah sastoji se od čestica prilagođenih koži koje postupno puštaju soli srebra, a njegova antibakterijska svojstva pomažu sprečavanju širenja bakterija koje znojenjem uzrokuju neugodne mirise. Aluminijski puder 100% prirodnog podrijetla ostavlja nevidljivi sloj mineralnih soli na koži, bez zatvaranja pora. Zahvaljujući svojim čistim i astringentnim sastojcima koji sužavaju pore, puder pomaže kontroli i smanjenju znojenja.

Osim puder srebra i aluminija, novi Nuxe dezodorans sadrži i trehelozu, šećer prirodnog porijekla za borbu protiv neugodnih mirisa. Treheloza sprječava razlaganje nezasićenih masnih kiselina koje se nalaze u znoju. Čineći to, pomaže da se spriječi formiranje hlapljivih molekula odgovornih za neugodne mirise.

Jedinstvena baza aktivnih sastojaka ekskluzivna Nuxe je u odlučio iskoristiti liniji - nježni i omekšavajući cvjetovi naranče i badema u kombinaciji s umirujućim djelovanjem alantoina i nježnog biljnog glicerina, prikladna je čak i za najosjetljiviju kožu.

Prepoznatljivi Nuxe Body miris je i u ovom dezoransu neodoljiv - fine note kokosovog sorbeta umotanog u cvjetne note, uz dašak profinjenih i tajanstvenih dodira mošusa i divlje vanilije.

Preporučena maloprodajna cijena Nuxe Body dezodoransa je 97 kuna.

Tags: nuxe, njega, dezodorans, deodorant

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Učinkovitost minerala u novom Nuxe Body dezodoransu