Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ujednačena koža bez tamnih mrlja: Strivectin-EV Get Even

strivectin-get-even

Ekskluzivni brend Strivectin obogaćen je za još dva nova proizvoda iz Strivectin-EV Get Even linije koji vidljivo izbjeljuju tamne mrlje i prekomjernu pigmentaciju te daju jasniji, ujednačeniji ten.

Ovi proizvodi sadrže 7% aktivnog sastojka NIA-114 (molekule niacina) i vitamina C koji ubrzavaju obnovu kože i smanjuju prekomjernu pigmentaciju.

 

strivectin-get-even

Strivectin –EV Get Even Brightening Serum se nanosi ujutro i navečer na očišćenu kožu. Za dnevnu njegu je obavezno još nanijeti preko njega kremu s minimalno SPF 30. U prva dva tjedna primjene ten postaje vidljivo ujednačeniji, nakon 4 tjedna primjene se primjećuje jače izbjeljivanje tamnih mrlja, a nakon 8 tjedana redovite primjene koža je ponovno mladolika i u potpunosti ujednačena. Ovaj serum je bez parabena, nije komedogen i pogodan je za sve tipove kože.

strivectin-get-even

Strivectin –EV Get Even Spot Repair je gel u olovci koji se nanosi isključivo na uporne tamne mrlje, pa čak i one koje nisu samo rezultat starenja kože, nego i sunca. Nanosi se na očišćenu kožu, nakon hidratantne kreme, ujutro i navečer. Za dnevnu njegu je obavezno još nanijeti preko njega kremu s minimalno SPF 30. Nakon 2 tjedna redovite primjene, vidljivi su prvi rezultati odnosno značajnije izbjeljivanje tamnih mrlja.

Strivectin-EV get Even proizvode možete kupiti ekskluzivno u Sephori, cijena seruma je 589 kuna, a Spot Repair gela u olovci 338 kuna.

 

Više o niacinu možete pročitati u 5. broju Ogledala --> link

Tags: sephora, strivectin-ev, hiperpigmentacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ujednačena koža bez tamnih mrlja: Strivectin-EV Get Even