Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Umirite i obnovite kožu: Fytofontana Aloe Vera gel i sprej

aloe-vera-gel

Aloe vera poznata je po svojim svojstvima – umiruje i obnavlja kožu te je uz to i hidratizira.

Fytofontana Aloe Vera Gel sadrži koncentrirani ekstrakt lista aloe vere. Pogodan je za njegu osjetljive suhe te problematične kože izložene štetnim utjecajima iz okoliša. Aloe vera gel ugodan je za upotrebu jer se lagano razmazuje, hladi i osvježava kožu, posebno nakon izlaganja suncu. Također je prikladan i kao podloga za make-up. Zahvaljujući prirodnim aktivnim sastojcima, aloe vera se već stoljećima upotrebljava za njegu i  zaštitu kože, čak i kada je izložena štetnim vanjskim utjecajima.  Fytofontana Aloe Vera gel hidratizira, njeguje, obnavlja i održava kožu zdravom, dolazi u pakiranju od 100 ml, a cijena mu je 49 kuna.

aloe-vera-sprej

Aloe Vera sprej djeluje kad je koža izložena stresu i negativnim vanjskim utjecajima. Osvježava i regenerira osjetljivu kožu nakon izlaganja suncu te je umiruje nakon uboda insekata. Sprej  Aloe Vera upotrebljava se u slučaju kada je koža izložena stresu i negativnim vanjskim utjecajima. Zbog  mnogobrojnih povoljnih učinaka za kožu, ovaj sprej osnova je za njegu kod kuće i na putovanjima  Sprej  Aloe  Vera ugodan je za nanošenje, lako se razmazuje, hladi, umiruje i osvježava kožu, pomaže neutralizirati slobodne radikale koji nastaju prilikom izlaganja kože suncu. Sprej djeluje trenutačno, ali mu je učinak dugotrajan. Upotrijebite ga za osvježenje i regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu ili uklanjanja dlačica, za  umirenje kože nakon uboda insekata te za osvježenje umornih nogu. U  kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i Menthyl PCA-om intenzivno hidratizira kožu, Cucumis sativus (ekstrakt krastavca) umiruje i osvježava, a Panthenol (vitamin B5) pomaže obnovu i umiruje nadraženu kožu. Za pojačan učinak hlađenja sprej čuvajte u hladnjaku. Dolazi u pakiranju od 200 ml, a cijena mu je 67 kuna.

Tags: poznata, kožu, svojim, sprej, obnavlja, vera, hidratizira, aloe, umiruje, svojstvima, fytofontana, obnovite, umirite

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Umirite i obnovite kožu: Fytofontana Aloe Vera gel i sprej