Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Uživajte mudro na suncu: Olival proizvodi za sunčanje

olival-sun-linija-za-suncanje

Bez obzira jeste li tamne ili svjetlije puti, vrlo je važno zaštititi se od jakih sunčevih zraka te nesmetano uživati na suncu i iskoristiti sve njegove dobrobiti.

Olival nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od sunca za djecu i odrasle. Preparati sa SPF 30, 40 i 50, kao i preparati za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama svjetlije puti,  dok će  tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa SPF 8, 12 i 20.

Svi  preparati sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtra koji pokrivaju UV  A i UV B spektar sunčevih zraka. Obogaćeni su visokim postotkom prirodnog maslinova ulja i kakao maslaca pa istovremeno štite i njeguju kožu, osiguravaju joj dodatnu vlažnost i potiču njezino jednoliko tamnjenje. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa i lako se razmazuju.

olival-sun-linija-za-suncanje

Dječja krema za sunčanje sa ZF 50 namijenjena je osjetljivoj dječjoj koži  lica i tijela. Mogu ju koristiti i osobe izrazito osjetljive na sunce. Ova blaga emulzija na bazi sezamovog i bademovog ulja je vodootporna, brzo se upija i koži daje vlažnost. Ne sadrži parabene, mirise, mineralna ulja i boje pa je hipoalergena i za najosjetljiviju dječju kožu.

Mlijeko za sunčanje za djecu SPF 50, osim što je bez mirisa, parabena i parafina, intenzivno štiti  osjetljivu dječju kožu lica i tijela od cijelog spektra UV-A i UV-B zraka. Zaštita se temelji na kombinaciji  mineralnih i kemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem, kakao maslacem i aloe verom. Mlijeko se nanosi ravnomjerno na kožu neposredno prije izlaganja suncu i ponavlja svaka 2-3 sata. Namijenjeno je djeci iznad 3 godine starosti, a mlađima od ovog uzrasta ne preporučujemo izravno izlaganje suncu.

Olivalove preparate za sunčanje moguće je kupiti u dm drogerijama, Konzumu, Plodinama, Intersparu, Kauflandu, Tommyu, Namu te još u Kozmu i Bipi.

Tags: sunce, sunčanje, olival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Uživajte mudro na suncu: Olival proizvodi za sunčanje