Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Važno je čišćenje: Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution

clarisonic

Naša koža priča priču o suvremenim životnim stilovima – neujednačeni sjaj, masna, nečista koža s vidljivim porama, mrljama i nepravilnostima…

Sedamdeset posto Europljanki bori se s nepravilnostima do 29. godine, a čak šezdeset do 39. godine života. Nepravilnosti više nisu vezane samo uz određeni tip kože te se javljaju i nakon adolescencije. One su posljedica nezdravog stila života u kojem dominira stres i neuravnotežena prehrana te djelovanja okolišnih čimbenika poput vlažnosti, topline i zagađenja zraka, koji mogu narušiti ravnotežu vaše kože.

Osim hormona, prirodnu ravnotežu kože narušavaju stres, neuravnotežena prehrana, zagađenje i vlaga, koje utječu na aktivnost žlijezda lojnica i pretjerano lučenje sebuma. Višak sebuma u kombinaciji s vodom (vlažnost zraka ili lučenje znoja) stvara sloj nečistoće na koži, koja postaje pogodni medij za stvaranje vidljivih nepravilnosti. Koža postaje neuravnotežena i oslabljena: sjajna, masna, s vidljivim porama i prištićima.

clarisonic

Adolescenti imaju najviše problema s T-zonom. U razdoblju adolescencije nepravilnosti se javljaju u T-zoni, dok se u odrasloj dobi formiraju u obliku slova U. Svima poznata T-zona obuhvaća čelo i nos, dijelove lica na kojima se nepravilnosti najčešće javljaju zbog pretjeranog lučenja sebuma. Nečista T-zona usko je povezana s djelovanjem hormona. Problemi s T-zonom kod masnog su tipa kože većinom prisutni od adolescencije do 25. godine. Od 25. do 40. godine nepravilnosti se najčešće javljaju u U predjelu – na bradi, obrazima i oko usta. Isti je slučaj i s aknama koje se javljaju u zrelijim godinama i prvenstveno su rezultat načina života i vanjskih uvjeta, a mogu utjecati na sve tipove kože.

clarisonic

Clarisonic ima rješenje za sve vrste nečiste kože. Sonična metoda radi u skladu sa prirodnom elastičnosti kože i omogućujenjeno dubinsko čišćenje. Za razliku od uređaja s rotirajućim četkicama, Clarisonicova patentirana tehnologija zvučnih valova pokreće četkicu naprijed-natrag pri više od 300 okretaja u sekundi tenježno čisti i uklanja nečistoće i prekrasno preobražava izgled kože.

Rezultat je glatkija, mekša koža zdravijeg izgleda. Dubinsko čišćenje omogućuje bolje upijanje proizvoda za njegu kože. Sonična metoda je nježna prema koži te je osobe svih tipova kože mogu koristiti dvaput dnevno.

clarisonic

Clarisonicove četkice je oblikovao tim stručnjaka u cilju tretiranja određenih tipova kože i nepravilnosti. Odlikuju se vrhunskim dizajnom i usklađene su s radnom frekvencijom samog uređaja. Iznimno meke, brzosušeće, zaobljenih vrhova, izrađene od materijala DuPont Tynex omogućavaju blago i ugodno čišćenje lica. Četkica Clarisonic Deep Pore Brush Head preporučuje se za sve tipove kože s proširenim porama, budući da stupnjevanim dvostrukim djelovanjem čisti i uklanja masnoću i nečistoću koje začepljuju pore. Ova je četkica kompatibilna sa svim Clarisonicovim uređajima za čišćenje lica.

Clarisonicov proizvod za tretiranje pora Deep Pore Decongesting Solution oblikovan je s posebnom namjenom učinkovitog smanjivanja pora, uklanjanja nečistoća, suvišne masnoće i sebuma, nakon čega je vaša koža čišća i izgleda mnogo zdravije.

Kristina Ukalović, voditeljice Poliklinike Bagatin savjetuje da se svaki tretman započinju kvalitetnim i dubinskim čišćenjem lica, jer to je osnova. Pravilna kućna njega koja uključuje čišćenje lica je važan korak u svakodnevnoj njezi kože jer samo nakon kvalitetnog čišćenja koža može disati, a brzina i prodiranje aktivnih sastojaka je brža i dublja. Clarisonic četka je odličan odabir za sve vrste koža budući da postoje različiti nastavci, a posebno bih ju preporučila osobama s problematičnom kožom jer njihova njega i liječenje problema jačeg lučenja sebuma započinje svakodnevnim i detaljnim čišćenjem kože lica. U tome će Clarisonic biti besprijekoran.

Clarisonic proizvode možete pronaći ekskluzivno na Muller prodajnim mjestima, a cijena uređaja Mia 2 je 1.175 kuna te četkice Deep Pore je 196 kuna.

Tags: čišćenje, pore, clarisonic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Važno je čišćenje: Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution