Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Već 60 godina atrix kreme su pouzdana zaštita i njega ruku

atrix-intenzivna-zastita

Već 60ak godina, atrix je sinonim za njegu ruku. Ove godine atrix predstavlja limitirano izdanje popularne kreme za intenzivnu zaštitu od 250 ml po cijeni pakiranja od 150 ml.

Atrix linija sadrži i kremu za intenzivnu zaštitu u pakiranju u tubi te nježnu zaštitnu kremu. Popularnost i 'dugovječnost' atrixa satkana je u njegovoj jedinstvenoj formuli s kamilicom, aloe verom te pantenolom (vitamin B5), sastojcima koji se brzo upijaju te čine njegu ruku jednostavnom i učinkovitom.

Ruke su čudo prirode. Pet prstiju, 27 kostiju, 3 živca, 33 mišića i 17.000 taktilnih receptora gotovo stalno koristimo, bilo da ih peremo, tipkamo s njima ili pak 'prljamo' radovima u vrtu i u kućanstvu. Kao svojevrsni alat, ruke su neizmjerno važne. Upravo zato zaslužuju pravilnu njegu. Zbog svoje kvalitete i formule, od 1955., kada se pojavio na tržištu, atrix je zadržao posebno mjesto u kućanstvima diljem svijeta. Atrix krema, prva je na svijetu uz prirodnu i učinkovitu njegu rukama pružala i pouzdanu zaštitu od sušenja i svih vrsta oštećenja.

atrix-intenzivna-zastita

atrix krema za intenzivnu zaštitu pruža intenzivnu njegu i dugotrajnu zaštitu ruku. Ova krema s kamilicom stvara zaštitni sloj na koži, tako da i grube i ispucale ruke već od prvog korištenja postaju glađe i mekše. atrix intenzivna zaštitna krema pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu te sadrži formulu bez parfema. Cijena joj je 19 kuna (250 ml, limitirano izdanje), a krema za intenzivnu zaštitu u tubi je 18 kuna (100 ml).

atrix-intenzivna-zastita

atrix nježna zaštitna krema u tubi ima laganu, brzoupijajuću formulu koja omogućuje mekanu i glatku kožu ruku, a istovremeno joj, uz pomoć aloe vere, pruža dugotrajnu zaštitu. atrix nježna zaštitna krema u tubi je PH neutralna i ne sadrži umjetna bojila, što ju čini dovoljno nježnim partnerom za optimalnu hidrataciju svih tipova kože. Brzo se upija i umiruje kožu. Cijena joj je 16 kuna (100 ml).

atrix-intenzivna-zastita

Aktivni sastojci atrix formule su kamilica, aloe vera i pantenol. Kamilica je od davnina poznata kao ljekovita biljka, a ulje kamilice je i danas jedno od najčešće korištenih prirodnih lijekova. Glavna aktivna tvar kamilice, s preko 50% udjela, jest bisabolol koji svojim protuupalnim djelovanjem osigurava mekoću i podatnost kože. Samo se prava kamilica (Chamomilla Recutita) koristi u jedinstvenoj formuli. Aloe vera dragocjena je pustinjska biljka koja u svojem sastavu ima tristotinjak različitih aktivnih tvari, poput vitamina A, C, D, E i B12, neophodne masne kiseline, amino kiseline te selenij, kalcij, magnezij i cink u tragovima. Jedan od ključnih aktivnih sastojaka aloe vere je polisaharid acemanan koji ublažuje iritacije kože i pospješuje njezinu regeneraciju. Osim toga, aloe vera  izvrsno hidratizira kožu. atrix koristi samo 'pravu' aloe veru iz kontroliranog uzgoja - Aloe Barbadensis Miller. Pantenol je poznatiji kao Vitamin B5 u kojeg se 'pretvara' apliciranjem na kožu, a time se ostvaruje blagotvorni učinak za ruke. Vitamin B5 djeluje protuupalno i umirujuće kroz stimulaciju rada metabolizma i odvajanja stanica  čime pomaže pri regeneriranju kože. Također učinkovito zadržava vlažnost u svim slojevima kože. Upravo stoga i suhu kožu čini mekom i podatnom.

Tags: pakiranja, predstavlja, godine, zaštitu, izdanje, već, kreme, cijeni, limitirano, intenzivnu, atrix, popularne

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Već 60 godina atrix kreme su pouzdana zaštita i njega ruku