Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vichy CelluDestock: Dijeta na kritičnim mjestima

vichy-celludestock

Još 2010. godine Laboratoriji Vichy stvorili su prvu njegu za preoblikovanje linije CelluDestock koja dokazano pospješuje učinak uravnotežene prehrane na tijelo. CelluDestock sadrži 5% čistog kofeina koji zajedno sa lipocidinom djeluje na celulit te pruža intenzivnu dijetu na kritičnim mjestima.

Lipocidine djeluje kao ubrzivač izlučivanja masti poticanjem sinteze proteina SIRT-1 koji pokreće izlučivanje lipida tijekom dijete. Kada tijelo prima premalo kalorija, u prvi plan izbija poseban gen koji vodi računa o izlučivanju masti. Taj gen potiče sintezu proteina SIRT-1 koji pojačava izlučivanje masti iz adipocita što posljedično dovodi do mršavljenja. Čisti kofein jača izlučivanje masti djelovanjem na enzim fosfodiestraza koji sprečava lipolizu u organizmu (topljenje masnoće). Kofein sprečava rad tog enzima i time jača izlučivanje masti. Međusobno djelovanje sastojka Lipocidinea i kofeina omogućuje ubrzano izlučivanje masti te izglađuje naslage celulita na koži, čak i na dijelovima koji su otporni na dijete.

vichy-celludestock

Poznato je kako su dijete za mršavljenje najučinkovitije oružje u borbi protiv suvišnih kilograma. Upravo je stoga i CelluDestock testiran prema protokolu liječnika nutricionista. Istovremeno, rezultati provedene studije TNS Health & Beauty,  potvrđuju kako je 2/3 Europljanki svjesno važnosti zdrave i uravnotežene prehrane u borbi protiv suvišnih kilograma. Dok s druge strane, isto istraživanje naglašava kako dijete nisu jednako učinkovite kada je riječ o određenim dijelovima tijela kao što su bokovi, bedra i stražnjica koji ne reagiraju na ograničeni unos kalorija poput ostalih dijelova tijela. Usvajanjem zdravog i uravnoteženog načina prehrane te korištenjem CelluDestocka na otpornim dijelovima tijela osigurat će željeni učinak.

Tri savjeta Vichyevog nutricionista:

  1. Idealne porcije stanu na vaš dlan: Na vašem dlanu možete držati uravnotežene porcije mesa ili ribe (bez kosti i kože): 2 kriške salame, 3 kozice, 4 pileća želuca, 4 kriške dimljenog lososa ili 6 štapića surimi idealne su veličine porcija.
  2. Jedite polako i uživajte u okusima: Pojam zdrave i uravnotežene prehrane ne uključuje isključivo sastojke na vašem tanjuru. Laganim žvakanjem bolje osjećamo okus hrane, što nam omogućuje bržu sitost uz manje količine nego inače.
  3. Pravilno odmjerite unos dodatnih masnoća: Pravilna mjera maslaca za kruh ili tjesteninu odgovara veličini 1-2 lješnjaka na dan, dok za salate vrijedi pravilo 1-2 jušne žlice ulja dnevno. Žlicu uvijek koristiti prilikom doziranja umaka.

Vichy CelluDestock je dostupan u ovlaštenim Vichy ljekarnama od travnja po promocijskoj maloprodajnoj cijeni od 153,78 kn (u posebnom pakiranju od 300 ml po promocijskoj cijeni 30% manjoj od regularne).

Tags: vichy, njega, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vichy CelluDestock: Dijeta na kritičnim mjestima