Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vichy Idealia: San o idealnoj koži postaje stvarnost

San svake žene o idealnoj koži danas postaje stvarnost. Vichy je prepoznao potrebe žena i na njih odgovorio novim proizvodom – njegom Idealia.

Idealia postiže ono o čemu su mnoge žene dosad samo sanjale – idealnu kožu bez bora i drugih nepravilnosti, kožu glatke i nježne teksture koja zrači zdravljem.

Aktivni sastojak zaslužan za idealnu kožu u njezi Idealia je kombucha, multiaktivni čajni koncentrat poznat stoljećima u farmakopeji zbog svojih tonificirajućih i antioksidativnih svojstava. Ovaj aktivna tvar dobivena biotehnološkim postupkom objedinjuje jedinstvenu kombinaciju referentnih aktivnih sastojaka koje nije moguće proizvesti u kemijskom laboratoriju i obnavlja kožu sloj po sloj, stanicu po stanicu vraćajući joj zdravlje. Kombucha nije uspješna samo u borbi protiv bora. Vichy je dokazao njeno jedinstveno djelovanje na sve pokazatelje idealne kože: glatku površinu kože, ujednačen ten i bore. Sloj po sloj kombucha djeluje duboko ispod površine kože i ponovno uspostavlja prirodu potpuno zdrave kože na svim razinama: staničnoj, pigmentacijskoj i kapilarnoj.

Tekstura njege spaja nespojivo - bogatstvo kreme s lakoćom gela za osjećaj svježine sa termalnom vodom Vichy koja smiruje i jača kožu. Nakon mjesec dana promjenu možemo napipati, diviti joj se i osjetiti je - površina kože postaje ujednačenija, pigimentna i kapilarna homogenost su poboljšane, a bore su smanjene.

Namijenjena je svim tipovima kože, pa i najosjetljivijoj zbog svoje hipoalergene formula bez parabena. Dolazi u dvije formule, za normalnu do mješovitu kožu i za suhu kožu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 203 kn.

 

Tags: vichy, njega, hidratacija, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vichy Idealia: San o idealnoj koži postaje stvarnost