Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vichy: Kako pravilno čistiti osjetljivu problematičnu kožu?

Laboratoriji Vichy su promijenili i poboljšali formule proizvoda u liniji za čišćenje lica Normaderm. Nova linija Normaderm tako postaje tolerantna i prema najosjetljivijoj koži – bez gubitka učinkovitosti.

 

Osim standardnih proizvoda, krajem rujna na naše tržište dolazi Normaderm Tri-activ za čišćenje, novost Laboratorija Vichy za veću učinkovitost i više užitka prilikom čišćenja sa inovacijom:  tekstura se pjeni u dodiru s vodom, ali i suši poput maske ako se nanese na suhu kožu. Normaderm Tri-activ njega za čišćenje pruža zato 3 različite mogućnosti uporabe: kao gel – uklanja nečistoće i sebum; kao piling odčepljuje pore ili kao maska – nakon 5 minuta djelovanja na koži daje mat izgled i i jamči čistoću naredna 3 dana. Iznimnu učinkovitost potvrdilo je 95% ispitanica.  Proizvod pruža i optimalnu toleranciju za osjetljivu kožu: hipolaergen je, nekomedogen, bez parabena, bez sapuna, bez alkohola, sadrži termalnu vodu Vichy. Cijena tube od 125 ml je 89,80 kn.

Normaderm gel za čišćenje sa novom formulom koja je još bolje prilagođena osjetljivoj koži s nepravilnostima. Nova mekana tekstura bogate pjene, svojim svježim i čistim mirisom pretvara svakodnevno čišćenje lica u užitak. Spoj aktivnih sastojaka s učinkom pilinga (LHA, glikolna kiselina, salicilna kiselina) te agente koji zaglađuju kožu. Nakon uporabe, koža postaje glatka, bez neugodnog zatezanja. Gel za dubinsko čišćenje kože je iznimno učinkovit: u mjesec dana uporabe smanjuje nepravilnosti za 30 %. Cijena novog ekonomičnog pakiranja od 400 ml je 99,90 kn.

Za pravilnu rutinu čišćenja – i kožu bez nepravilnosti, nije dovoljna uporaba samo gela za umivanje. Stručnjaci Laboratorija Vichy savjetuju Normaderm Tonik kao završni udarac nepravilnostima – kožu čisti i sužava pore, te daje mat učinak. Tonik je hidro – alkoholni losion, obogaćen 4% hidratantnih agenata. U novoj formuli prilagođen je i osjetljivoj masnoj koži – sa smanjenim udjelom alkohola. Cijena novog ekonomičnog pakiranja od 400 ml je 99,90 kn.

Normaderm Solution Micellaire (micelarna otopina) je idealan proizvod za vrlo osjetljivu problematičnu kožu. Sadrži naime fiziološki pH, nema mirisa, alkohola, parabena, ni sapuna. Nije potrebno ispiranje, a pri nanošenju nije potrebno trljanje – micelarna tehnologija učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum. Primjerena je za osjetljive oči te za one koji nose kontaktne leće. Cijena bočice od 200 ml je 74,80 kn, a novog ekonomičnog pakiranja od 400 ml je 99,90 kn.

Tags: koži, vichy, tako, linija, lica, prema, gubitka, nova, postaje, normaderm, tolerantna, učinkovitosti

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vichy: Kako pravilno čistiti osjetljivu problematičnu kožu?