Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vichy slavi bogatu povijest sa Vichy Vintage 1931 LE

vichy-vintage-1931

Vichy je odlučio proslaviti svoj rođendan sa posebnim poklonima za kupce Vichy Vintage. Još od osnivanja, davne 1931. godine izvor je ljepote i zdravlja kože.

Ponosni na bogatu povijest žele sa svojim kupcima proslaviti te u drugoj polovini listopada u ljekarnama prilikom kupnje odabrane Vichy njege za lice (u iznosu iznad 150 kn) daruju metalnu kutijicu s modernim vintage motivima te mini proizvodima za čišćenje, njegu i make up.

Dr. Haller, veliki znanstvenik i vizionar, 1931. godine je u suradnji s kozmetologom Georges Guérinom osnovao laboratorije Vichy. Kozmetičkoj njezi kože pristupio je s medicinskom preciznošću, što je u ono doba značilo pravu revoluciju. Ideja za osmišljavanje linije Vichy rodila mu se prilikom upoznavanja izuzetno ljekovitih učinaka Lukasove termalne vode, koja je i danas baza svih Vichyjevih proizvoda. Posebnost te vode je u visokom sadržaju minerala, koji umiruju kožu, iscjeljuju je i daju joj nenadmašan izgled potpune ljepote. Prvi slogan marke Vichy stoga je i bio 'Source de beaute' (Izvor ljepote). Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda, a danas je to jedan od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože marke Vichy. To je 100% čista i prirodna voda, koju znanost ne može imitirati, a saveznica je svih vrsta kože, pa i one najosjetljivije. Njenu je čudotvornost dr. Haller zatim oplemenio svojim znanstvenim dostignućima i tako osmislio najučinkovitije proizvode svog vremena. Prvi je također opisao različite tipove kože te učinkovitost i prilagođenost proizvoda, u odnosu na potrebe i tip kože, što je i danas osnovna ideja vodilja marke Vichy.

vichy-vintage-1931

Za njegu kože Vichy je oblikovao linije proizvoda, što odgovaraju različitoj dobi i potrebama kože i dio su Vichy 1931 animacije.

AQUALIA THERMAL hidratantna je njega, što jača osjetljivu kožu i osigurava 48 sati hidratacije, bez parabena i s Termalnom vodom Vichy, koja okrepljujuće djeluje na kožu.

NUTRILOGIE intenzivna je njega za vrlo suhu kožu s patentiranom aktivnom tvari Sphingo-Lipid, što dubinski hrani suhu kožu, vraćajući joj osjećaj ugode.

IDEALIA je namijenjena stvaranju idealne kože ravnomjerne površine, bez bora i lijepog izgleda, na raspolaganju za normalnu do mješovitu i suhu kožu te Idealia PRO korektor za kožu bez pigmentnih mrlja.

RETINOL HA je njega što djeluje na sve tipove bora (trajne, reverzibilne, nasljedne) i sadrži dermatološke aktivne tvari s visokom koncentracijom retinola i hialuronske kiseline.

LIFTACTIV DERM SOURCE njega je protiv gubitka čvrstine kože i s učinkom liftinga, s ramnozom (prirodni biljni derivat) što ciljano djeluje na sloj Derm Source i ponovno ga aktivira.

NEOVADIOL GF je njega za gušću i preoblikovanu kožu i za žene u menopauzi, što iznova ocrtava linije lica: oval, vrat, jagodice. Pomoću aktivne tvari Proteic GF i Pro-Xylane osnažuje prirodnu barijeru kože, navlažuje, vraća punoću i gustoću.

vichy-vintage-1931

Prilikom kupnje Vichy proizvoda za njegu lica u vrijednosti iznad 150 kuna na dar dobijete Vichy 1931 Limited Edition metalnu kutijicu koja sadrži mini-rutinu: PURETE THERMALE Solution Micelaire (30 ml), NUTRIEXTRA kremu (15 ml) i AERA TEINT krem puder (1 ml). Na raspolaganju su 4 nijanse boje i vintage motivi.

Tags: vichy, njega, vintage

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vichy slavi bogatu povijest sa Vichy Vintage 1931 LE