Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vichy termalna voda u novom ruhu

Termalna voda Vichy u spreju je ovo ljeto odjenula novo ruho. Dolazi u posebnom ekskluzivnom dizajnu koji je za Vichy oblikovala mlada francuska umjetnica Peggy Moquay.

 

Termalna voda Vichy nastajala je polako, poniranjem kroz prastare vulkanske stijene u francuskoj pokrajini Auvergne, koje su joj dale iznimno bogat sadržaj minerala. Znanstvena istraživanja potvrđuju da je uistinu jedinstvena, s iznimnim ljekovitim učincima na kožu. Zbog koncentracije 15 rijetkih minerala koja je veća od 5 g/L, Vichy je jedna od najbogatijih termalnih voda na svijetu te dokazano jača, smiruje i obnavlja svaki tip kože, pa i najosjetljiviju. Termalna voda Vichy jedan je od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože Laboratorija Vichy i prirodni izvor ljepote i zdravlja kože koji je smiruje, jača i obnavlja. Izvrsno reagira s različitim tipovima kože i za napornih je dana pravi izbor za osvježenje smirene i nadražene epiderme. Upravo je to tajna već od jutra čvrste kože, očaravajuće puti i osjetljive kože koja blista od zdravlja.

 

Aqualia Thermal linija

Aqualia Thermal osigurava 24-satnu hidrataciju u središtu stanica, za kožu punu zdravlja. Vichy je kreirao Aqualia Thermal s inovativnom molekulom AQUABIORYL™, novim teksturama koje jamče izniman osjećaj ugode. Formula u senzualnim, mekim, svilenkastim i nenadmašno ugodnim teksturama spaja 10-postotni udio termalne vode iz Vichyja sa svim njezinim umirujućim, okrepljujućim i regenerativnim svojstvima. Polisaharid Aquabioryl™ može zadržati molekule vode u koži i stvara zaštitni film s iznimnim hidratantnim svojstvima. Osim toga jača osjećaj ugode, mekoće i umirivanja kože i kod nanošenja i nakon njega.

Kupnjom njege Aqualia Thermal njege dobit ćete 50 ml termalne vode u ograničenom i privlačnom pakiranju besplatno! Posebna ekskluzivna edicija bit će na raspolaganju u dvama pakiranjima različite boje, u ograničenim količinama. A za prave obožavatelje termalne vode, ovo dizajnersko vode u spreju će biti dostupno i u standardnoj veličini od 150ml.

Termalna voda 150 ml: 48,50 kn

Promo paket Aqualia + termalna voda: 155,50 kn

Tags: vichy, voda, termalna, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vichy termalna voda u novom ruhu