Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vichy zaštita od sunca za tijelo

vichy-capital-soleil-suho-ulje-spf-40

Laboratoriji Vichy još od 1993. godine razvijaju proizvode za zaštitu od sunca Capital Soleil. Linija Capital Soleil proizvoda za tijelo sadrži bogata ulja i kožu štiti od UV zračenja formulom visoke zaštite i tolerancije.

Ove godine kolekciji se pridružilo Capital Soleil suho ulje SPF 40+ i mlijeko za tijelo SPF 50+ (300 ml).

Ako se pitate zašto je Capital Soleil idealan odgovor za potrebe kože na suncu, evo odgovora: štiti od širokog spektra UVA i UVB zraka (sve do dugih UVA zraka) zahvaljujući patentiranom Mexoryl filtru. Proizvodi su foto stabilni i vodootporni, bez parabena te su hipoalergeni. Sadrže i termalnu vodu Vichy, koja na kožu djeluje umirujuće i okrepljujuće. Ugodne teksture, različitih mirisa i osjetilnih karakteristika, izuzetno brzo se suše i upijaju u kožu.

Svaki proizvod za zaštitu od sunca sadrži  zaštitni faktor koji nam govori koliko se puta dulje možemo izlagati zrakama sunca ako smo nanijeli proizvod za zaštitu od sunca, kako ne bi došlo do oštećenja kože koje uzrokuju UV-zrake. Linija Capital Soleil proizvoda s različitim zaštitnim faktorima i teksturama odgovara na različite tipove i potrebe kože.

Preporučena maloprodajna cijena suhog ulja 40+ i mlijeka za tijelo 50+ je 164 kune.

Tags: vichy, sunčanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vichy zaštita od sunca za tijelo