Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vidljiva razlika: Elizabeth Arden Visible Difference linija

elizabeth-arden-visible-difference-specialist

Nedavno je kultna linija Elizabeth Arden Visible Difference odjenula novo ruho. Vodeći se sloganom 'Ništa nije ljepše od lijepe kože' poboljšana linija je nadahnuta SPA tretmanima koji koži vraćaju zdravlje i blistavost.

Posebno dizajnirana i prilagođena za svaki jedinstveni tip kože, linija sa četiri dnevna tretmana obećava vidljivo poboljšanje u izgledu kože. Visible Difference nudi jednostavnu i laganu rutinu njege za svaki tip kože, sa dnevnim i dodatnim tretmanskim proizvodima sa kojima je lako imati lijepu kožu.

Visible Difference je zamišljen kao tri linije za njegu kože. Nudi učinkovite pakete proizvoda za svakodnevnu njegu koji su prilagođeni specifičnim potrebama svakog tipa kože. U liniju su uključeni i dodatni unaprijeđeni tretmanski proizvodi koji su stekli kultni status među kupcima Elizabeth Arden.

Visible difference proizvodi dolaze u novim, elegantnim pakiranjima čistih linija sa oznakama u crvenoj, sivoj i crnoj boji koje će označavati linije za različite tipove kože - linija za suhu, mješovitu i masnu kožu i koje će se sastojati od  4 koraka njege kože: čišćenje, toniranje, hidratacija i dodatni tretman za kožu.

Svaki režim obuhvaća prilagođene uravnotežene ključne sastojke za postizanje vidljivih rezultata koje žene žele vidjeti. Proizvodi za čišćenje i toniranje temeljito čiste kožu, a istovremeno i ciljano tretiraju problematiku jedinstvenu za svaki od tipova kože.

elizabeth-arden-visible-difference-gentle-hydrating

Oil-Free linija (crna oznaka) dizajnirana je sa ciljem minimiziranja masnoće kože, a sadrži četiri koraka njege koji osiguravaju laganu hidrataciju i kontroliraju lučenje masnoće i nepoželjan sjaj kože. Korištenjem linije smanjuju se pore, tekstura kože je glatka i koži se vraća zdravlje i blistavost. Linija uključuje Oil-Free gel za umivanje, Oil-Free tonik, Optimizing Skin Serum i Oil-Free losion.

Skin Balancing linija (siva oznaka) dizajnirana je za mješovitu kožu i osobe koje žele optimalan balans između hidratacije, kontrole lučenja masnoće i regeneracije kože. Linija nudi blagi piling i toniranje te preparate koji pospješuju prirodni proces regeneracije kože i stvaraju idealan balans vlažnosti kože. Korištenjem linije smanjuju se pore, koža je revitalizirana i izgleda svježe tokom cijelog dana. Proizvodi u liniji su Skin Balancing gel za umivanje s piling česticama, Skin Balancing tonik, Optimizing Skin Serum, Skin Balancing losion, Skin Balancing losion SPF 15 i Skin Balancing noćnu kremu.

Gentle Hydrating linija (crvena oznaka) idealna je za kožu koja žudi za vlagom. Linija kreirana tako da balansira kožu i održava njenu površinu hidratiziranom tokom cijelog dana. Četiri koraka njege pomažu u uklanjanju nečistoća i sadrže sastojke koji joj daju i održavaju vlagu u svim slojevima kože. Korištenjem gela za umivanje i tonika, koža je pripremljena za apsorpciju i zadržavanje vlage tokom cijelog dana što rezultira u zdravom izgledu i ugodnom osjećaju kože. Proizvodi u liniji su Gentle Hydrating gel za umivanje, Gentle Hydrating tonik, Optimizing Skin Serum, Gentle Hydrating krema, Gentle Hydrating krema sa SPF 15 i Gentle Hydrating noćna krema.

Posebni tretmani - specijalisti

Za nadopunu tri linije, Visible Difference sadrži i specijalizirane tretmanske proizvode. Specijalizirani proizvodi ciljano zadovoljavaju posebne potrebe kože, tretiraju specifičnu problematiku ili jednostavno kući donose spa iskustvo. Među specijalistima možete naći Brightening Eye gel, hidratantnu kremu bez mirisa,  Peel & Reveal Revitalizing masku, Hydration Boost noćnu masku i Good Morning Retexturizing Primer.

Tags: arden, elizabeth, serum, maska, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vidljiva razlika: Elizabeth Arden Visible Difference linija