Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Više od korektora mrlja: Shiseido Intensive Anti-Spot serum i Anti-dark Circles krema

shiseido-intesive-anti-spot-serum-anti-dark-circles-cream

Shiseido je ove jeseni lansirao dva proizvoda iz linije SpecialistsIntesive Anti-Spot serum i okloočnu kremu Anti-Dark Circles.

Ta dva proizvoda u ostatku se svijeta prodaju pod linijom White Lucent i malo drugačijim imenom, ali to nije slučaj u Europi (u Europi se linija zove White Lucency). Ako se pitate zašto, proizvodi iz White Lucent linije namijenjeni su očuvanju odnosno postizanju bijele puti, dok ova dva proizvoda iz Specialists linije, kako im sama riječ govori, ciljeni su proizvodi koji se, između ostalog, bore protiv hiperpigmentacije.

 

shiseido-intesive-anti-spot-serum

Shiseido Intensive Anti-Spot Serum

S više od 100 godina iskustva i stručnosti u pigmentaciji kože, Shiseido je otkrio genetski uzrok tamnih mrlja te razvio snažnu novu formulu koja traži tamne mrlje te ih ciljeno uklanja snagom nalik laserskom tretmanu ostavljajući pri tom zdravu i blistavu kožu.

Serum koji umanjuje tvrdokorne hiperpigmentacijske mrlje u 10 dana te spriječava nastajanje novih. Formula je sastavljena od zaglađujućih sastojaka koji reteksturiraju kožu vračajući joj sjaj i blistavost. Koža postaje besprijekorna i savršeno tonirana.

Razvijen je uz pomoće Shiseido Multi-Action Brightening System+ koji ciljano utječe na postojeće hiperpigmentacije i njihove uzroke. Uspješno utječe na tamne mrlje, pjege, ožiljke od akni te neravnine na licu. Osim patentiranog Shiseidovog kompleksa sadrži još i tkz. ME kompleks sa ekstratom korjena anđelike i Yomogija (Artemisia princeps) koji ubrzavaju stanični metabolizam i eliminiraju višak melanina, pigmenta koji je odgovoran za boju puti odnosno tamne mrlje.

shisiedo-anti-dark-circles-cream

Shiseido Anti-Dark Circles Eye Cream

Intenzivna okloočna krema formulirana je sa najsuvremenijom Shiseidovom 'brightening' tehnologijom. Bori se protiv dva glavna uzroka tamnih krugova oko očiju – pigmentiranih melaninskih nakupina (smeđi kolutovi) i slabe mikro-cirkulacije koja uzrokuje plave podočnjake. Bori se protiv podočnjaka inhibirajući proizvodnju melanina, izbjeljujući postojeću pigmentaciju i poboljšavajući mikro-cirkulaciju.

Sadrži Super Hydro-Synergy kompleks N koji intezivno hidratizira osjetljivo područje oko očiju te ga obnavlja. Osim kompleksa N u formuli se nalazi i Hydra Luminizing puder koji puni borice, pomaže u zadržavanju vlage te osvjetljava.

Preporučena maloprodajna cijena Intensive Anti-Spot seruma je 650 kuna, a Anti-Dark Circles okloočne kreme 471 kunu.

 

Tags: serum, krema, njega, shiseido, hiperpigmentacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Više od korektora mrlja: Shiseido Intensive Anti-Spot serum i Anti-dark Circles krema