Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Visoka SPF zaštita sa mat učinkom: Vichy Capital Soleil Dry touch emulzija

Još od 1993. godine, Laboratoriji Vichy razvijaju liniju proizvoda za zaštitu od sunca Capital Soleil. Ove godine Capital Soleil linija je nadopunjena sa novim proizvodom - Capital Soleil Dry touch emulzijom za lice.

Nova emulzija ima mat učinak i zaštitnim faktorom SPF 50+ te udružuje jedinstvenu učinkovitost kreme za zaštitu od sunca i ugodnu teksturu dnevne njege za lice.

Obzirom da smo svakodnevno izloženo štetnim UV zrakama izuzetno je važna zaštita, pogotovo lica. Pri odabiru kreme za zaštitu lica najvažnije je da tekstura bude ugodna za nanošenje, da ne ostavlja bijele tragove i ne masti kožu lica.

Nova Capital Soleil Dry touch emulzija za lice udružuje učinkovitost kreme za zaštitu od sunca i teksturu dnevne njege za lice. Dostupna je u dvije različite jačine zaštite - SPF 50 i SPF 30 s sistemom filtra Mexoryl® -XL koji djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži i spriječava hiperpigmentaciju. Također sadrži i mineralni kompleks koji potječe od termalne vode Vichy. Ima inovativnu teksturu s upijajućim učinkom koja djeluje protiv masnog sjaja. Upija sebum i osigurava izuzetno brzo sušenje i ne ostavlja bijele tragove.

Svi proizvodi iz Capital Soleil linije prikladni su za sve tipove kože, pa i najosjetljiviju. Štite od širokog spektara UVA+UVB,, pa čaki i dugih UVA zraka. Zahvaljujući patentiranom Mexoryl filtru proizvodi su foto stabilni i vodootporni. Ne sadrže parabene te su hipoalergeni. Termalna voda Vichy djeluje umirujuće i okrepljujuće na kožu.

Proizvod Capital Soleil Dry touch možete naći u ljekarnama, a maloprodajna mu je cijena 115 kn za SPF 30i 117 kn za SPF 50.

Tags: vichy, sunce, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Visoka SPF zaštita sa mat učinkom: Vichy Capital Soleil Dry touch emulzija