Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Visoka zaštita i zimi: Vichy Capital Soleil

Vichy na zimskom suncu savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo unatoč štetnim sunčevim zrakama očuvali idealnu kvalitetu, ljepotu i zdravlje naše kože. Linija Capital Soleil sadrži proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih dijelova od sunca tijekom zimskih dana.

Sve proizvode iz linije Capital Soleil odlikuje filtarski sustav s patentiranim filtrom Mexoryl XL širokog spektra koji učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zraka te mineralni kompleks koji jamči dodatnu zaštitu osjetljive kože izložene suncu.

Iako tokom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV-zraka koje su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu. Obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sanjkanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.

Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ (normalna do suha koža lica), Dry touch finish za lice SPF 50+ (mješovita do masna koža lica) i stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL samo su neki od proizvoda iz linije Capital Soleil prikladni za boravak na zimskom suncu. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i sadrže termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primjereni i najosjetljivijoj koži.

Cijena Dry touch finish za lice SPF 50+ je 123 kune, Baršunaste kreme za ljepši izgled kože SPF 50+ 127 kuna te stika za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL 64 kune.

Tags: vichy, sunce, capital, soleil

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Visoka zaštita i zimi: Vichy Capital Soleil