Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Visoka zaštita u zabavnoj teksturi za osjetljivu dječju kožu: Vichy Capital Soleil super pjena za djecu SPF 50

vichy-capital-soleil-kids-super-foam

Vichy Capital Soleil super pjena za djecu sa SPF 50 toliko je zabavan da ga djeca žele nanositi sama, uz jednako učinkovitu zaštitu da roditelji mogu biti mirni.

Nova Capital Soleil super pjena za djecu SPF 50 pruža izrazito visoku zaštitu uz učinkovitu vodootpornost za ubrzane dječje dane. Revolucionarna tekstura boje breskve i slatkog mirisa lagana je i nježna te je posebno prilagođena osjetljivoj koži djece.

Dječja je koža osjetljivija od odrasle na UV-zrake, jer je njen pigmentni sustav nezreo sve do puberteta. Većina roditelja smatra da dobro štiti svoju djecu zaštitnom kremom, a skoro svaki drugi roditelj kaže da je njegovo dijete već imalo opeklinu od sunca. Sve je to posljedica ponekad rizičnog ponašanja na suncu, poput  izlaganja dužeg od 3 sata dnevno, izlaganja u vrijeme kad je sunce najjače – između 11 i 16 sati, ali i kvalitete nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca koja nije uvijek optimalna. Roditeljima ponekad nije jednostavno ispravno nanijeti proizvod na djecu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pozornost na zaštitu prekomjerno izloženih dijelova tijela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i često zaboravljene dijelove poput nadlanica, unutrašnjost šaka, stražnju stranu koljena i stopala.  Vichy ove godine predstavlja učinkovitu i inovativnu zaštitu gdje nanošenje postaje ugodna igra i postupno dovodi do djetetove autonomije.

Patentirani sustav filtera protiv UVB  te kratkih i dugih UVA-zraka pruža optimalnu i učinkovitu zaštitu za ubrzane dječje dane. Otporna na vodu i pijesak, nova Capital Soleil pjena u spreju  posebno je prilagođena osjetljivoj dječjoj koži. Lagana i nježna tekstura jednostavna je i zabavna te omogućuje izuzetnu mekoću pri samom nanošenju. Prozračna je poput kreme, obojena poput sladoleda, mirisna poput bombona kako bi u djeci probudila želju da se zaštite kao i odrasli. Boja breskve izrazito je korisna jer su preskočene zone uočljive. Ujedno boja pjene nestaje nakon nanošenja te sadrži sladak i voćni miris. Proizvod je primjeren za djecu od 6 do 12 godina te je ispitan pod pedijatrijskim nadzorom, ne sadrži paraben i hipoalergen je.

Djeca Vichy super pjenu mogu nanositi i sama. Pogotovo kad im to predstavit kao igru. Koliko je ping pong loptica potrebno nanijeti za pravilnu zaštitu cijelog tijela? Veličina ping pong loptice jednaka je 1 pritisku spreja. Ako dijete ima 6 godina, treba 8 ping pong loptica, 9 godina 10 loptica, a 12 godina 12 loptica.

Preporučena cijena Capital Soleil super pjene za djecu SPF 50 je 143 kune.

Tags: vichy, soleil, pjena, djeca

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Visoka zaštita u zabavnoj teksturi za osjetljivu dječju kožu: Vichy Capital Soleil super pjena za djecu SPF 50