Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Voda ljepote idealna za ljetne dane: Termalna voda Vichy

vichy-eau-thermale

Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda i ona je danas srce svih Vichy proizvoda za njegu kože. 100% čista i prirodna, termalna voda glavni je saveznik za ljepotu osjetljive kože koja umiruje, jača i obnavlja kožu lica i tijela.

S obzirom da tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, termalna voda Vichy idealan je odgovor jer smanjuje osjećaj neugode, smiruje iritacije, štiti epidermis od vanjskih agresija i ubrzava staničnu obnovu.

Vichy termalna voda nastaje tijekom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea i tu se mijenja i puni dragocjenim mineralima prije no što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenim spojem više od 15 blagotvornih i dragocjenih minerala poput željeza, kalija, kalcija, mangana i silicija te je priznata zbog svojih iznimnih svojstava da smiruje, jača i obnavlja osjetljivu kožu. Učinkovitost je dokazana putem 34 ispitivanja pod dermatološkim nadzorom na više od 600 osoba sa svim tipovima kože- čak i osjetljivom.

vichy-eau-thermale

Termalna voda Vichy iznimno je bogata mineralima, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih agresija, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Korištenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini ljepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 rijetkih minerala pruža učinkovitost i ugodu, neovisno koristi li se kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao zaštitni korak na kraju njege ili kao ugodno osvježenje za osjetljivu kožu. Prirodno je formulirana i nije je moguće znanstveno reproducirati. Proizvod je hipoalergen, bez mirisa i bez konzervansa.

Djeluje protuupalno (suhoća, crvenilo, svrbež), ne izaziva iritacije, umiruje i pročišćava te trenutno osvježava kožu. Pojačava antioksidacijsku zaštitu kože, ojačava zaštitnu barijeru kože, štiti od starenja i onečišćenja. Potiče obnavljanje stanica i pospješuje unos energije u stanice.

Najbolji saveznik za ljepotu kože sadrži jedinstven spoj 15 minerala. Kalcij štiti tkivo kože, kalij sudjeluje u snabdijevanju stanica kože vodom, silicij učvršćuje i obnavlja tkivo, magnezij potiče obnovu kože, željezo sudjeluje u snabdijevanju kožnih stanica kisikom, mangan sprječava oksidaciju i potiče zacjeljivanje rana, bakar djeluje protuupalno i cink koji je potreban za rast stanica i zacjeljivanje rana.

Cijena termalne voda Vichy je 55 kuna (150 ml) i 31 kunu (50 ml).

Tags: vichy, voda, termalna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Voda ljepote idealna za ljetne dane: Termalna voda Vichy