Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vratite sjaj i energiju koži poslije zime: Nuxellence Éclat Anti-age fluid za mladost i sjaj

nuxe-nuxellence-eclat

Prije dvije godine Nuxe je lansirao Nuxellence Jeunesse Fluid za mladost i sjaj kože, koji je u 2015. godini osvanuo je u novom ruhu, s novim ‘sjajnim’ imenom - Nuxellence Éclat Anti-age fluid za mladost i sjaj.

Inovativni Nuxellence Éclat Anti-age fluid za mladost i sjaj ističe najveću prednost ovog neodoljivog proizvoda - njegovu nevjerojatnu sposobnost vraćanja energije i mladenačkog sjaja koži.

Ekstrakti cvjetova pasiflore, anchuse i maka, popravljajući mitohondrijalnu DNA u stanicama, obnavljaju energiju kože potrebnu za njezino normalno funkcioniranje. Dolazi do povećanja površinske cirkulacije kože, ubrzanja metabolizma stanica i vraćanja blistavosti i zdravog sjaja koži.Za anti-age efekt na zaglađivanje bora te vraćanja čvrstoće i punoće koži zaslužne su latice nevena, sjemenke araukarije, prirodna hijaluronska kiselina te listovi đumbira. Korijen biljke maca, stanice kakaa i listovi masline zaduženu su za vraćanje sjaja koži, a optički korektivni pigmenti osvjetljavaju ten, prikrivaju nepravilnosti i naglašavaju prirodnu ljepotu tena.

Nuxellence Éclat Anti-age fluid za mladost i sjaj namijenjen je svim anti-age dobnim skupinama i svim tipovima kože. Dostupan je u ljeakranama i specijaliziranim prodavaonicama po cijeni od 339 kuna (50 ml).

Tags: nuxe, fluid, nuxellence

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vratite sjaj i energiju koži poslije zime: Nuxellence Éclat Anti-age fluid za mladost i sjaj