Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vrijeme je za borbu protiv celulita: Avon Solutions CelluBreak

avon-solutions-cellubreak

Uz zdravu i laganu prehranu, dovoljne količine vode te redovitu tjelovježbu, celulit treba tretirati i adekvatnim losionima. Avon ima novo rješenje - Solutions CelluBreak, anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem.

Ovaj novi član obitelji Avon Solutions svoju učinkovitost i energizirajuća svojstva duguje kompleksu koji objedinjava ekstrakte gloga, biljke mate te zrna kave, a kreiran je kako bi već nakon 6 dana uporabe povećao sagorijevanje masnoća i do 200 posto.

avon-solutions-cellubreak

Naime, zrna kave imaju hidratacijska svojstva i pomažu u mršavljenju, biljka mate poboljšava mikrocirkulaciju te pospješuje sagorijevanje masnoća, dok glog djeluje kao antioksidant i popravlja izgled kože. Tako su nakon 2 tjedna uporabe intenzitet i dubina čak i najtvrdokornijeg celulita umanjeni, a nakon 4 tjedna dramatično je popravljen izgled kože iz svakog kuta gledanja. Također, kompleks losiona Solutions CelluBreak sprječava nakupljanje masnoća u stanicama kože, a time pomaže spriječiti nastanak novog celulita.

avon-solutions-cellubreak

Anticelulitni losion Solutions CelluBreak zaslužan je za vraćanje energije i samopouzdanja, dok su u procesu vraćanja u formu idealni saveznici Avonova pilates sprava za zagrijavanje ruku i nogu, pojas za mršavljenje koji pomaže učvrstiti trbuh te uže za preskakanje kojim se postiže jačanje mišića nogu, stražnjice i leđa, a ima brojač preskoka, prijeđene udaljenosti i potrošenih kalorija. Uz ove je sprave jednostavno dodatno razbuditi i ojačati tijelo u tek 10 minuta dnevno.

Avonovi su noviteti dostupni u katalogu kampanje 5 – anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem Solutions CelluBreak po cijeni od 119 kuna (49 kuna uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kataloga), pilates sprava za vježbanje za 125 kuna, pojas za mršavljenje po cijeni od 85 kuna, a uže za preskakanje za 65 kuna.

Tags: avon, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vrijeme je za borbu protiv celulita: Avon Solutions CelluBreak