Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vrijeme može pričekati: L'Occitane Božanstvena kremasta maska

loccitane-creme-masque-divine

L'Occitane božanstvenoj kolekciji Divine Immortelle za potpunu anti-aging njegu lica pridružila se nova pomlađujuća formula s posebnom tehnikom nanošenja za odmah vidljive rezultate - Božanstvena kremasta maska.

Božanstvena kremasta maska ujedinjuje iznimna svojstva tri aktivna sastojka iz prirodnog izvora - immortelle/smilje s iznimnim anti-aging djelovanjem, karite maslac s nevjerojatnom sposobnošću hranjenja kože te bušin s umirujućim svojstvima.

loccitane-creme-masque-divine

L’Occitaneov laboratorij je u suradnji sa L’Occitane SPA timom razvio novi ritual za pomlađivanje kože koji sadrži specifičan masažni aplikator za još blagotvornije i učinkovitije djelovanje nove maske. Božanstvena kremasta maska lako razmazive teksture primjerena je za upotrebu kao svakodnevna njegujuća krema ili maska. Potpuno umirena i odmorna koža čuva mladoliki izgled. Koža je vitalna i blista novom ljepotom.

loccitane-creme-masque-divine

Zaglađujući aplikator za masažu, prekriven 24-karatnim zlatom, odlično se prilagođava dlanu kao i koži lica, a oblik je inspiriran cvijetom immortelle/smilja. Glatka strana stimulira akupresurne točke, a strana s izbočinama radi masažu lica, vrata i dekoltea.

Cijena Božanstvene kremaste maske je 907 kuna (65 ml).

 

Tags: l'occitane, maska, anti-age, divine, božanstvena, kremasta

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vrijeme može pričekati: L'Occitane Božanstvena kremasta maska