Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vrlo suha i osjetljiva koža tijela ima olakšanje: Uriage Eau Thermale linija

uriage-eau-thermale-za-tijelo

Uriage je nedavno lansirao novu hidratacijsku liniju za tijelo - Uriage Eau Thermale u kojoj se nalazi Blazam i mlijeko za vrlo suhu i osjetljivu kožu tijela.

uriage-eau-thermale-za-tijelo

Uriage Eau Thermale balzam za vrlo suhu i osjetljivu kožu tijela sadrži ekskluzivan Hydro-Thermal kompleks, Uriage termalnu ljekovitu vodu, shea maslac koji hrani i obnavlja kožu, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt crne mahunice. Crna mahunica bogata je flavonoidima koji su poznati po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti da inhibiraju enzime za razgradnju kolagena i elastina, drugim riječima, potiče elastičnost i učvršćuje kožu. Bogate je i hranjive teksture, intenzivno hrani, umiruje i poboljšava čvrstoću kože, svojim njegujućim djelovanjem daje osjećaj mekoće i ugode. Ima učinkovitost 24 sata, a tekstura nove generacije je nemasna, neljepljiva i brzo upijajuća. Rezultati kliničke studije pod dermatološkom kontrolom govore da je koža 100% intenzivno nahranjena %, trenutan i dugotrajan osjećaj ugode 95%, poboljšanje elasticiteta kože 70%, a koža je čvršća 60%. Uriage Eau Thermale balzam za vrlo suhu i osjetljivu kožu dolazi u posudici od 200 ml po cijeni os 119 kn.

uriage-eau-thermale-za-tijelo

Uriage Eau Thermale mlijeko za suhu i osjetljivu kožu tijela sa ekskluzivnim Hydro-Thermal kompleksom i Uriage termalnom vodom hidratizira i umiruje. Shea maslac hrani i obnavlja, a saadrži i hijaluronsku kiselinu koja zadržava vodu na površini kože i čuva vodene zalihe kože koje su odgovorne za volumen i gustoću dermisa. Svilenkasta, baršunasta tekstura koja intenzivno hidratizira i zaglađuje kožu tijela. Uriage Eau Thermale mlijeko za suhu i osjetljivu kožu tijela dolazi u bočici s pumpicom od 500 ml (119 kn) ili tubi od 200 ml (83 kn).

Uriage Eau Thermale linija dostupna je u ljekarnama.

Tags: njega, tijelo, mlijeko, balzam, uriage

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vrlo suha i osjetljiva koža tijela ima olakšanje: Uriage Eau Thermale linija